aparat dentar pret

Damon Clear – un aparat revoluționar pentru un zâmbet perfect

Articol adaugat pe

Damon Clear este un aparat dentar cu avantaje multiple față de orice alt aparat dentar tradițional. Spre deosebire de un aparat dentar clasic, Damon este alcătuit dintr-un sistem autoligaturat ce susține arcul în slot.Pentru acest tip de aparat sunt folosite arcuri cu memorie, fabricate din aliaje hi-tech.
Damon estetic este aproape invizibil, fiind disponibil cu brackeți transparenți. În plus, un alt avantaj al tratamentului ortodontic cu aparatul Damon este durata de timp, care este semnificativ redusă față de un tratament cu aparat dentar clasic. Confortul este un alt avantaj în cazul tratamentului cu Damon. Și foarte important este și faptul că extracțiile dentare nu mai sunt necesare, studiile demonstrând faptul că sistemul Damon realizează cel mai bine expansiunea arcadelor dentare.
Un alt avantaj al acestui sistem este faptul că vizitele la medical ortodont vor fi mai rare pe parcursul tratamentului, deoarece activările aparatului Damon se fac între 10-12 săptămâni.

Pentru mai multe informații despre Damon Estetic vă așteptăm la o consultație, medicii noștri specialiști în ortodonție vă vor sta la dispoziție cu sfaturi și informații pentru ca dvs să alegeți tratamentul ortodontic potrivit.

aparat-dentar-invizibil

Share Button