Identity Clinic, Sos. Bucuresti‐Ploiesti nr. 17, Telefon 0728 000 011

null
Pentamix

Este cel mai preformant echipament, folosit pentru malaxarea si dozarea automata a materialelor de amprenta PentaTM.

null
Microscop SmartOptic

Microscopul endodontic SmartOptic este un dispozitiv ce creste calitatea tratamentelor endodontice. Precizia in tratamentul endodontic este maxima pentru depistarea corpilor straini pe canale.

null
Diagnodent Pen

Diagnodent Pen ajută la detectarea cariilor încă din faza incipientă a acestora, acesta detectează primul stadiu al cariilor, astfel dacă este tratat corespunzător, dintele revine la structura iniţială fără a fi necesară freza.

null
Aparat inhalosedare

Aparatul de inhalosedare MATRX Digital MDM este un aparat medical de înaltă performanţă, realizat special pentru a calma durerea. Acesta este conceput pentru stomatologie, fiind certificat ISO-9001.
Inhalosedarea se recomandă atât adulţilor, cât şi copiilor pentru a putea fi relaxaţi pe durata tratamentelor.

null
Aparatură de sterilizare

Sterilizare şi dezinfecţie conform normelor UE.

Baie cu ultrasunete

Aparat de sigilat

null
Piesa endodontică TRI AUTO ZX

Produsă de celebra companie japoneză J MORITA , motorul endodontic este cel mai performant la ora actuală în prepararea canalelor radiculare; de asemenea, apex locatorul incorporat ghidează medicul pe toată lungimea canalului radicular până la vârful rădăcinii; de acest lucru depinde reuşita unui tratament de canal, cât şi durabilitatea lucrărilor protetice ulterioare.

null
Air Flow

Air Flow este un aparat foarte modern, care ajută la îndepărtarea tuturor depozitelor de pe dinţi, chiar şi a celor ce nu pot fi îndepărtate cu ultrasunete. Este foarte util în îndepărtarea tartrului nicotinic, pentru curăţarea eficientă a lucrărilor fixe, aparatelor ortodontice, în cadrul igienizării periodice (detartrajului)

null
Camerele intraorale

Camerele intraorale permit o excelentă vizualizare a situaţiei clinice, atât de către medic, cât şi de către pacient şi ajută în acest fel la depistarea afecţiunilor ce nu pot fi observate cu ochiul liber sau cu instrumentele obişnuite; de asemenea, camerele sunt conectate cu sistemul computerizat al clinicii, stocând informaţiile necesare în fişele personalizate ale pacienţilor;

null
4 cabinete individuale

Clinica noastră este dotată cu patru cabinete individuale, astfel timpul de aşteptare al pacienţilor este redus. Avem un cabinet special dedicat