Mini implanturile ortodontice

Articol adaugat pe

Mini implantul ortodontic în tratamentele ortodontice

Mini implantul ortodontic este un mini-surub folosit ca dispozitiv temporar de ancorare. Utilizat în timpul tratamentului ortodontic pentru corectarea și îndreptarea poziției dinților.  Mini implantul poate fi asociat cu orice tip de sistem de aparat dentar vestibular sau lingual. Spre deosebire de implanturile folosite pentru înlocuirea dinților lipsă, mini-implantul ortodontic are mult mai puține limitări anatomice. În plus, procedurile de inserare și îndepărtare sunt mult mai simple. Poziționarea mini implantului ortodontic se face în țesutul gingival și nu în os ca în cazul unui implant dentar. Timpul de vindecare este de asemenea mult mai scurt.

Mini implantul ortodontic este îndepărtat după terminarea tratamentului, atunci când dinții s-au aliniat.
Utilizând miniimplanturile,tratamentele ortodontice sunt mult mai eficiente și mai rapide. Si nu trebuie să vă faceți nicio grijă cu privire la posibilele riscuri, deoarece acestea sunt foarte scăzute, Și pot fi evitate ușor dacă vă mențineți o bună igienă orală și respectați  indicațiile pre și post operatorii.

La clinica iDentity folosim mini implantul în tratamentele ortodontice. Pentru ca succesul tratamentului sa fie garantat utilizăm cele mai bune tehnici.

mini implantul ortodontic

Share Button