O dentiție perfect funcțională și un zâmbet fericit doar într-o singură zi

Articol adaugat pe

Clinica iDentity vă poate oferi asistența medicală necesară pentru a avea, după numai o zi de tratament,  o nouă expresie a feței, o expresie a fericirii și bucuriei de a putea mânca din nou cu încredere și de a zâmbi, cum se spune, cu gura până la urechi.

Montarea unei proteze fixe este o soluție incomparabil mai bună și mai sănătoasă la protezele mobile clasice, la prețuri incomparabil mai mici față de lucrările protetice pe implanturi dentare individulale. Această metodă de înlocuire a danturii afectate de diferite condiții a devenit posibilă în special datorită progreselor înregistrate de noile tehnici chirurgicale de inserare a implanturilor și a unei adevărate revoluții în lumea materialelor folosite în stomatologie.  Noile proteze fixe , în cazul în care sunt îngrijite corespunzător, pot rezista, practic, o viață întreagă.

Montare unei proteze fixe se poate face dupa mai multe tehnologii, însă – în sine – procedurile sunt similare, constând în trei etape: extracția, inserarea implanturilor dentare și restaurarea danturii. Toate etapele se execută într-o singură zi. Costurile procedurii  sunt determinate, în mare, de calitatea implanturilor folosite.
Principalele obiective ale procedurii sunt asigurarea rigidității protezei și ele se realizează cu ajutorul înserării implanturilor în partea centrală a mandibulei, și oblic în partea din spate, pentru a se folosi la maximum structura osoasă existentă. De asemenea, procedura este mult mai puțin invazivă, căci nu presupune adiție de material osos.

O proteză fixă este realizată la Clinica iDentity de către personal înalt calificat, fie că este vorba de medici stomatologi, de chirurgi specializați în chirurgie oro dentară și implantologie sau de asistente. Rata de success a clinicii iDentity în realizarea de proteze fixe pe 4 sau 6 implanturi este de peste 95% și nu este nevoie să reveniți la controale pentru ajustări suplimentare.

 

Efectele pozitive ale unui tratament cu proteze fixe pe implanturi se simt și se văd imediat:

–          Veți putea mesteca perfect, fără zgomote supărătoare;

–          Veți scăpa de rutina scoaterii și îngrijirii protezei mobile;

–          Veți putea vorbi mai clar, cu o dicție bună;

–          Veți avea o față mai tânară și mai frumoasă;

–          Veți recâștiga încrederea de sine și plăcerea de a socializa.

 

De asemenea, să nu subestimăm și efectele benefice de natură medicală a unei danturi noi și perfect funcționale: o digestie îmbunătățită; scăderea riscurilor cardio-vasculare; reducerea riscului de infecții buco-dentare, mai puține inflamații la nivelul gingiilor, etc.

 

 

Nimeni nu va observa ca ați lipsit o zi din anturajul dumneavoastră, însă toată lumea va observa noul zâmbet.

sky-fast-and-fixed

Share Button