Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Cum se face periajul?

 Periajul dentar

Periajul dentar, într-o primă fază, este făcut de către adulți. Unul dintre părinți și este recomandat să se înceapă sub forma unui joc, a unei povești.

Pe masură ce copilul crește, deja devine o rutină și este bine să devină o rutină ca și igiena corporală. Pentru că mult timp se vorbește doar despre periaj, dar aici ar trebui să intre și o igienă corporală, spălatul pe față dimineața și seara. De fapt noi ce urmărim prin acest periaj?

Pentru că în primii doi ani de zile până erup toți cei  20 de dinți temporari sau dinți de lapte cum sunt cunoscuți. De fapt obișnuim micul pacient cu deprinderea spălatului. De aceea, într-o primă fază, părinții vor fi cei care vor face periajul. În timp, urmând exemplul părinților , copilul îl va face din ce în ce mai mult. De fapt e o deprindere care se va face la începutul vieții și va ține toată viața.

Este foarte important să îi învăţăm pe cei mici cum se face corect periajul dinţilor: http://identityclinic.ro/cum-se-face-periajul/ Posted by Wednesday, May 20, 2015

Did you like this? Share it!

Call Now Button