Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Radiologie dentară

Radiologie dentara

 

O imagine face cât o mie de cuvinte, și cu atât mai mult atunci când este vorba de o radiografie dentară. Imaginea radiologică este esențială pentru stabilirea diagnosticului și a tratamentelor de urmat.  În lipsa unei radiografii dentare clare și detaliate, doctorul stomatolog nu poate executa cu precizie tratamentele, ceea ce poate diminua din eficacitatea lor.

Radiografie clasica sau radiografie panoramica?

Doctorul stomatolog poate decide intre o radiografie retroalveolara sau o radiografie panoramica. Radiografia panoramica ofera o imagine integrala a intregului maxilar si este indicata in special in cazul tratamentelor  complexe sau in cadrul unui control de rutina la 6 luni. De asemenea, radiografia panoramica este indicata in cazul depistarii si tratarii anomaliilor dintilor de lapte la copii.

 

IDentity Clinic, cel mai bun centru de radiologie dentara in Baneasa

IDentity Clinic dispune de un centrul de radiologie dentară propriu, în Baneasa. Aceasta permite ca rezultatul să poată fi imediat comunicat doctorului stomatolog. Astfel, reducem sensibil timpul din momentul în care pacientul se prezintă la cabinet și începerea tratamentului. Radiografiile se distribuie în format digital pe film, CD, memory-stick sau pe e-mail.

Centrul de radiologie al IDentity Clinic este dotat cu aparatura MY RAY – aparat pentru efectuarea radiografiilor panoramice, ATM și de sinus. De asemenea, cu aparatul Nical-  se realizează radiografiile bitewing, retroalveolare, ocluzale maxilară/ mandibulară.

La centrul de radiologie din cadrul IDentity Clinic Băneasa radiografiile sunt efectuate rapid.

Datorită aparatelor de ultimă generație cu care este dotat centrul de radiologie al IDentity Clinic, radiațiile sunt reduse cu până la 80%. De asemenea, cu ajutorul unor soft-uri  sofisticate, medicul specialist poate să facă măsurători precise, extrem de importante pentru succesul tratamentelor ulterioare.

Radiologia dentară este esentia pentru stabilirea unui diagnostic dentar corect. Cele mai multe dintre afecțiunile dintelui sau ale țesuturilor gingivale pot fi observate numai cu ajutorul unui examen radiologic. Chiar și cele mai simple tratamente necesită o examinare atentă și clară cu ajutorul aparatelor de imagistică dentară.

Progresul tehnologiilor de imagistică dentară a permis creșterea rezoluției imaginilor și creșterea complexității detaliilor. De asemenea, tehnologia modernă permite efectuarea unor măsurători exacte și creșterea preciziei intervențiilor.

radiologie dentara

 

Did you like this? Share it!