Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Faţetele dentare – soluţia ideală pentru un zâmbet perfect

Fatetele dentare

Faţetele dentare pot îmbunătăţi culoarea dinţilor dar şi forma sau poziţia acestora. Tehnica de faţetare a apărut ca alternativă pentru coroanele dentare, pentru a corecta micile imperfecţiuni estetice. Acestea îmbunătăţesc aspectul dinţilor coloraţi sau pătaţi, de asemenea sunt perfecte pentru dinţii mici, ciobiţi sau cu spaţii între ei. Acestea pot fi o soluţie eficientă şi pentru aparatul ortodontic, însă doar în cazul în care dintele este puţin rotat sau nealiniat cu restul danturii.

Faţetele dentare sunt personalizate în funcţie de fiecare pacient în parte.

Dacă şi tu îţi doreşti să ai un zâmbet perfect atunci poţi opta cu încredere pentru faţetele dentare, mai ales pentru că rezultatele sunt rapide, iar procedura este lipsită de durere. În plus, din momentul în care faţeta este ataşată de dintele tău, aceasta va lua caracteristicile dintelui natural. Faţetele dentare pot avea o lungă perioada de durabilitate, în funcţie de modul în care vei avea grijă de sănătatea orală.

La clinica noastră poţi opta pentru faţetele Emax, iar până la sfârşitul lunii decembrie te poţi bucura de fatetele dentare

Did you like this? Share it!