Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Implantul dentar se alege după calitate, nu după preț

Implantul dentar

Cu toții cunoaștem importanța și necesitatea înlocuirii unui dinte lipsă cu un implant dentar. Foarte mulți pacienți tind să caute ofertele pentru implant dentar,  optând pentru reduceri și promoții. Însă aceștia nu iau în considerare faptul că un implant dentar trebuie ales în primul rând după calitatea acestuia și nu după preț.

Considerat a fi un tratament costisitor acesta este totuși o alegere pentru toată viața. Astfel, poți alege un implant dentar ieftin, care să nu coste mai mult de 1000 lei și pe care cel mai probabil îl vei schimba în maxim 7 ani. Sau poți opta pentru o variantă de durată, un implant dentar cu mult mai multe beneficii. Pe acesta îl poți găsi la un preț mai mare, însă îți va oferi o garanție pe termen îndelungat. Bineînțeles că durata unui implant dentar este favorizată și de o îngrijire atentă a sănătății orale a pacientului.

Implantul dentar la iDentity clinic


Clinica noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de implanturi dentare. Aceastea sunt alese în special după calitatea lor. Prețurile încep de la 1800 lei/ implant implantul dentar Paltop).
Întotdeauna avem grijă să prezentăm în detaliu beneficiile fiecărui implant dentar în parte. Astfel pacientul poate decide care variantă este potrivită pentru el.

Un implant dentar pe care îl recomandăm cu încredere pacienților noștri este și implantul dentar Zimmer Trabecular este un implant unic în clasa premium.Acesta are un design asemănător osului, fiind singurul implant dentar care se osteointegrează (țesutul osos crește inclusiv în structura implantului). În plus, un alt beneficiu important al acestui implant este Friction Fit- are cea mai bună conexiune-implant-blont. Pacienții noștri au fost pe deplin mulțumiți de alegerea făcută.

Dacă și tu iți dorești să optezi pentru un tratament cu implant dentar, te așteptăm să iți faci o programare la o consultație la Dr. Mihnea Nica- specialist implantologie dentară.

implantul dentar

Did you like this? Share it!