Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Megagen, un implant dentar perfect

Implantul dentar este o variantă de tratament minim invazivă, care permite înlocuirea rapidă și definitivă unui dinte compromis. Progresul exponențial înregistrat de tehnologiile de producție atât a implantului dentar cât și a coroanelor dentare au făcut ca un implant dentar de calitate, practic, să nu se mai deosebească funcțional sau estetic de un dinte natural.

Care sunt avantajele unui implat dentar?

Cel mai important avantaj al unui implant dentar este acela că poate fi montat într-o singură zi. Same Day Implant este o modalitate revoluționară prin care implantul poate fi aplicat în aceeași sedință cu extracția dentară. iDentity Clinic folosește tenologia Same Day implant cu o rată de succes de peste 98%.

Al doilea avantaj al implantului dentar este aceea că reface 100% funcția osului și a dintelui pe care îl înlocuiește.

În al treilea rând, în cazul în care apare o problemă mecanică sau estetică, în cazul implantului, se înlocuiește doar coroana dentară și nu întreaga lucrare.

Implant dentar Megagen – care sunt avantajele ?

Impanturile Megagen sunt unele dintre cele mai folosite mărci de implanturi din România, datorită calității lor excepționale. iDentity Clinic folosește curent implanturile Megagen, atât în tratamente curente cât și în proceduri Same Day Implant.

Implanturile Megagen reprezintă o formă de tratament biologică. Suprafața implantului dentar este acoperită cu microparticule de oxid de calciu. În acest fel, țesutul osos intră în contact cu pelicula de oxid de calciu, peliculă pe care țesutul osos o percepe ca fiind proprie.

Implanturile Megagen se inserează bine în țesutul osos și, prin osteo-integrare, se asigură o stabililtate foarte bună stabilitate și rezistență în timp. În plus, inserția lor presupune dislocarea unei cantități minime de țesut osos.

Implanturile Megagen se realizează fără durere, sub anestezie locală, pacientul fiind conștient pe întreaga durată a procedurii.

Vă așteptăm la iDentity Clinic să alegem împreună cel mai indicat implant Megagen pentru un zâmbet sănătos și fermecător.

Did you like this? Share it!

Call Now Button