Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Sara A

Sara noastră este jucăușă și foarte încăpățânată și de aceea priveam prima vizită la stomatolog cu scepticism și … griji.

La iDentity ne-am bucurat să găsim un medic minunat, Dr. Ruxandra Pitulice, care a reușit să o facă pe Sara să coopereze. A înțeles ce rol are fiecare obiect din cabinetul dedicat copiilor, iar apoi s-a relaxat și a fost încântată de periajul făcut de medic. De atunci vine cu încântare de fiecare dată. Între timp i-am făcut și sigilările pe dinții permanenți. Nu are nicio carie și este foarte mândră de ea și de efortul pe care îl face zi de zi, dimineața și seara, atunci când se spală pe dinți singură.

Vă mulțumesc!

Sara-mare-new
Sasha-mare-new

Sasha R

După ce i-au crescut toți dinții permanenți, am mers cu Sasha la iDentity pentru a discuta cu medicul ortodont despre soluțiile optime pentru a îndrepta dinții și a corecta mușcătura. Am ales un aparat fix de safir. Mulțumim medicilor Alexandra Preda și Marian Pantelimon pentru rezultatul extraordinar obținut!

Acum Sasha își îngrijește cu grijă dinții și se bucură de un zâmbet superb!

Patricia P

Patricia merge la iDentity de când era micuță.

Acum, adolescentă fiind, se simte relaxată și discută toate subiectele care o precupă cu medicii de aici. De curând, i-a fost montat un aparat dentar fix metalic și e încântată să își schimbe periodic elasticele colorate! Mulțumim dlui Dr. Pantelimon!

Și mulțumim și Dnei Dr. Ana Haidari pentru profilaxiile periodice. 

Patricia-mare
George cazuri

George

Am aflat despre iDentity în urmă cu câțiva ani!

Aveam câteva recomandări de la prietenii mei, așa că am mers cu încredere. Imaginea este importantă pentru mine și de aceea am ales calitatea.

Mulțumesc întregii echipe!

Liliana

La iDentity am descoperit o echipă multidisciplinară extraordinară!

Sunt fericită cu rezultatele obținute, iar asta se vede în zâmbetul meu. Tratamentul a fost unul complex, incluzând implanturi și protetică dentară (fațete și coroane dentare).

Faptul că toate intervențiile au fost fără durere, cu recuperare ușoară, m-au făcut să am încredere deplină în medici și să vin mereu fără stres la clinică.

Vă mulțumesc!

Liliana-ok
Diana_L

Diana L

Recomand cu încredere clinicile iDentity.

Experiența mea la Clinica Băneasa a început în urmă cu un an, cu o profilaxie dentară. Imi place că aici tehnologia modernă îi ajută pe medici să obțină cele mai bune rezultate. Mi-a plăcut AirFLOW Prophylaxis Master! Ulterior am continuat cu inserarea unui implant și alte câteva lucrări protetice.

Medicii au fost foarte prietenoși, iar discuțiile cu ei m-au ajutat să iau cele mai bune decizii pe termen lung. Rezultatele se văd în zâmbetul meu sunt mai încrezătoare și mai fericită. Și în mod evident, am o dantură sănătoasă, ceea ce este cel mai important!

I love iDentity!

Eliza Radulescu si Lulu Spulbar

Acum, la finalul a aproape noua luni de cand ne cunoastem, dar si la finalul unor tratamente stomatologice laborioase, am tinut neaparat sa va adresam cateva cuvinte de multumire, pentru ca, prin sfaturile si sugestiile dumneavoastra, prin munca neobosita pe care ati depus-o, ati facut ca un eveniment inspaimantator cum este tratamentul stomatologic, sa se transforme intr-unul minunat si cald, cu realizari situate la un standard de calitate pe care nu l-am crezut posibil.

Multumim intregii echipe, in primul rand medicilor, apoi asistentelor, dar si personalului suport, pentru tot ceea ce ati facut pentru noi, pentru seriozitatea si profesionalismul cu care ati pregatit si ati lucrat totul, pentru promptitudinea si disponibilitatea de care ati dat dovada pe intreaga perioada de tratament, pentru intelegerea, grija si atentia de a crea un cadru placut si cald pentru o activitate care – din pacate – sperie pe orice pacient, pentru legatura frumoasa si personala pe care ati creat-o intre noi, pacientii si dumneavoastra.

Va multumim pentru amabilitatea dumneavoastra, a intregului personalul, va multumim pentru zambetele calde, pentru vorbele frumoase, pentru grija permanenta de a a obtine rezultate foarte bune, dar si de a ne simti bine si de a uita unde suntem de fapt!

Sunteti niste oameni minunati, pe care te poti bizui in orice situatie si alaturi de care am pleca la drum oriunde si oricând! Vom reveni cu mare drag si fara frica la clinica dumneavoastra, va vom recomanda tuturor prietenilor nostri, in primul rand pentru faptul ca existenta dumneavoastra a tuturor acolo, ofera garantia unui tratament bine facut si la inalte standarde de calitate!

Multumim pentru seriozitate, profesionalism, intelegere, calm si rabdare extraordinarei si neobositei doamne dr. Delia Mihai, dnei dr. Ioana Dinu si dlui dr. Mihnea Nica.
Multumim pentru incurajari, pentru vorbele bune si calde din momentele de frica si disperare: Roxanei, Angelei, Catalinei, Marianei, Biancai, Corneliei si …inegalabilei Florentina! Iar daca cumva am omis pe cineva, ne cerem scuze anticipat si il rugam sa ne ierte!

Cu toata dragostea si aprecierea noastra,

Christophe Betz

I can say that the staff is very welcoming friendly and warm. Punctuality for the appointments has always been perfect and i felt that everything had been well prepared in advance ; there was no improvisation.
I was impressed by the degree of hygiene and cleanliness: I have never met such perfection anywhere else before.

Everybody is very flexible and adaptive to the situation of the moment since the personal accepted to terminate the treatment during off days, and to be ready to intervene even on a saturday in case of the occurrance of a problem before my leaving on sunday. Last but not least, the dentists are very professional in the sense that everyone intervenes only in ist particular, highly specialised field.
Overall, I can say that overall the standards are better at identity Clinic than in Geneva and Switzerland but also Paris. And believe me, I have seen many dentists…

I tried tot hink at any negative point, but to be honest, I could not find anyone. Be assured that I will continue tot hink about this and if I remember any bad aspect, I will let you know.
Best regards from Geneva,

Sasha Lopez – Estetică dentară

Sasha Lopez este unul din cei mai de succes DJ din industria muzicală din România. Fire deschisă, înconjurat mereu de prieteni și de vedete, lui Sasha îi place să se bucure de viață la max, să vorbească și să râdă într-una. Atent la imaginea proprie, Sasha a dorit ca dinții săi să arate perfect, de un alb strălucitor, așa că a ales iDentity Clinic pentru un tratament de albire dentară.

“Am venit ca simplu pacient si am devenit prieteni! iDentity te face fericit, te face sa zambesti! Multumesc foarte mult!”

iDentity Clinic, prima alegere pentru albirea dentară.

Cornelia R – Tratament Ortodontic

Cornelia este colega noastră, o tânără dinamică, perfecționistă, atentă la detalii și la felul în care se prezintă în fața celor din jur, calități de care are nevoie pentru poziția sa de assistant manager.

Cornelia a dorit mult să-și corecteze aliniamentul danturii, așa că doctorii specialiști în ortodnoție au ajutat-o.

După un tratament ortodontic cu aparatură fixă și brackeți estetici din safir, zâmbetul Corneliei este perfect, așa cum și l-a dorit.

Giovana G – Tratament ortodontic pentru adolescenți

Giovanna este o  adolescentă plină de de viață, veselă, care vrea să pună un strop de culoare în tot ce face.

La iDentity Clinic a avut posibilitatea de a alege un aparat dentar care să o reprezinte și care să nu fie un simplu dispozitiv medical.

Giovanna a urmat un tratament ortodontic cu aparatură fixă, brackeți metalici, tratament care a presupus și extracția a 4 premolari.

Acum zâmbetul ei este perfect!