Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

iDentity Clinic vă oferă servicii stomatologice la standarde internaţionale. Avem 4 cabinete individuale, dintre care unul le este dedicat în totalitate copiilor, dotate cu aparatură şi tehnologie de ultimă generaţie.

La iDentity Clinic avem o echipă multidisciplinară de specialişti care pot aborda inovativ si cu eficiență toate tipurile de afecţiuni din sfera oro-dentară: protetică, implantologie dentară, endodonţie, chirurgie oro-dentară, ortodonţie şi ODF, pedodonţie, parodontologie.

Suntem într-o continuă cercetare pentru îmbunătățirea serviciilor, lucrăm cu tehnologie de ultimă generație, performăm cu pricepere și dedicație. Inovația ne hrănește performanța și țintim către pefecțiune. Lumea este într-o continuă evoluție, iar noi ținem pasul cu schimbările ei.

iDentity Clinic este cu siguranţă alegerea potrivită pentru tine şi pentru familia ta.

Servicii iDentity Clinic

Pacienții sunt prioritatea noastră, de aceea oferim servicii de cea mai înaltă calitate cu ajutorul unei echipe de specialiști dedicați. Mai multe detalii despre serviciile iDentity clinic.

iDentity Clinic Băneasa

Șos. București-Ploiești, nr. 17, sector 1, București, Telefon : 0728 000 011

CU AUTOBUZUL / METROU

Str. Frunzei, nr. 41 are legatură directă cu autobuzele nr. 104, 311, 335, și 135. De asemenea, aveți la dispoziție și metroul de la stația Muncii.

CU TRAMVAIUL

În cazul în care doriți să ajungeți la noi cu tramvaiul, aveți la dispoziție tramvaiele nr. 1, 10, 34, 40, 46, 55, respectiv 56.

Parcare dedicată

iDentity Clinic îți oferă un număr nelimitat de locuri de parcare pentru tine și familia ta, inclusiv prietenii tăi care au nevoie de îngrijire stomatologică.

Puncte de interes adiacente :

Mall Băneasa – IKEA (intrare din DN1)
ANAF Sector 1 (intrare din DN1)

    Cu ce te putem ajuta ?
    Scrie-ne mai jos și vom reveni cu răspuns curând.