Identity Clinic, telefon 0728 000 0110728 000 012, office@identityclinic.ro

Bun venit la iDentityClinic Decebal

iDentity Clinic Decebal 

Noua clinică de stomatologie digitală 

Stomatologie digitală – tratamente moderne pentru întreaga familie

Noua clinică utilizează tehnologie digitală în majoritatea tratamentelor stomatologice oferind confort pe toată durata tratamentelor (fără durere) și precizie în soluționarea problemelor dentare cu care vă confruntați.

Aproape de TINE

Situată la 5 minute de stația de metrou Muncii și la intersecția unor bulevarde mari (Decebal, Matei Voievod, Mihai Bravu, Delea Veche, Calea Călărașilor) noua locație iDentity Clinic Decebal este aproape de dumneavoastră. Ne găsiți pe strada Frunzei, nr. 41, la parterul unei cladiri elegante de birouri.

AMBIENT PLĂCUT ȘI LINIȘTITOR

Clinica noastră va oferă condiții elegante în cabinetele cu dotări moderne pentru a vă asigura o experiența placută ori de câte ori ne călcați pragul. În recepția spațioasă, colegii noștri vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vă vor ajuta să identificați soluțiile optime pentru situația dumneavoastră.

CREDEM IN INOVAȚIE

Clinica noastră este dotată cu aparatură digitală de ultimă generație. Integrarea digitală a tratamentelor înseamnă că toate etapele: radiografii, elaborarea protocolului de tratament, tratamentul propriu-zis și urmărirea post-operatorie se realizează cu asistență computerizată, cu rezultate de excepție, în timp mai scurt.

La iDentity Clinic Decebal toate intervențiile pe canal se fac sub microscop. De asemenea, folosim tehnici medicale atraumatice și materiale bio-compatibile pentru a maximiza rezultatele pozitive ale tratamentelor.

Tratamente pentru COPII la iDentityClinic Decebal

Controalele periodice regulate reprezintă cea mai sigură cale de prevenire a apariției cariilor dentare la copii. Fie că este vorba de detectarea precoce a cariilor, fie că este vorba despre asigurarea unei igiene orale corespunzătoare, vizita la stomatolog face parte din rutina oricărui părinte responsabil. Odată ce i-au ieșit micuțului primii dințișori de lapte nu există o vârstă minimă pentru controlul stomatologic.

La iDentiyClinic am dezvoltat PEDODIGITAL, un concept nou în tratarea afecțiunilor dentare la copii care se bazează pe introducerea masivă a digitalizării în toate fazele tratamentelor dentare la copii.

Abordarea digitală are ca rezultat: creșterea preciziei diagnosticului și a ratei de succes a tratamentelor; creșterea preciziei intervențiior; reducerea duratei ședințelor de tratament și a numărului lor; reducerea semnificativă a senzației de durere sau discomfort fizic, cu toate efectele pozitive de ordin emoțional pe care aceasta o are asupra copiilor.

Prin eliminarea cu ajutorul inhalosedării a “fricii de dentist” precum și a stărilor anxioase din timpul tratamentelor, copilul va reveni cu încredere – ca adolescent și apoi ca adult – în cabinetul stomatologic.

Specialiștii nostri Ana Gavrilă și Raluca Bortolini sunt în același timp specializate în folosirea metodelor digitale de tratare a afecțiunilor dentare la copii și adolescenți precum și atente la aspectele emoționale ale tratamentelor dentare pentru un zâmbet sănătos și fericit.

Pornind de la prioritățile medicale ale vârstei copilăriei și adolescenței timpurii, experții în pedodonție de la iDentityClinic au pregătit un pachet profilactic și de tratament specific. El asigură cele două controlale anuale pentru copii precum și tratamentele pentru cele mai des întâlnite afecțiuni ale vârstei.

Pachet pentru copii

ofertă valabilă 1 an, pentru copii cu vârste cuprinse între 0 - 12 ani
900 RON
 • 2 profilaxii
 • 2 controale periodice – cu dezvoltarea unui program personalizat de preventie a afectiunilor dentare
 • 1 extractie dinte temporar
 • 1 radiografie panoramica
 • 2 sigilari dinti permanenti / temporari
 • 5% reducere la toate celelalte manopere

Tratamente pentru ADULȚI la iDentityClinic Decebal

Pachet pentru adulți

ofertă valabilă 1 an de zile de la achiziționarea pachetului
1000 RON
 • 2 profilaxii
 • 2 controale periodice – program personalizat si integrat de preventie a afectiunilor dentare
 • 1 radiografie panoramica
 • 1 tratament pentru un proces carios
 • 5% reducere la toate celelalte manopere

Ești dinamic, profesional, mereu în mișcare, atent la cum arată lumea din jur și, mai ales, cum arătați tu. Știi că prima impresie contează, că mai bine de jumătate din comunicarea non-verbală se realizează prin intermediul feței, iar punctul focal al acesteia este zâmbetul. Acum aspectele estetice ale tratamentelor dentare sunt la fel de importante ca și cele medicale. Felul în care zâmbești cu încredere sau ții o prezentare în fața a zeci de oameni, articulând clar fiecare sunet, contează la fel de mult ca și starea de sănătate a danturii.  Fie că este vorba de o simplă albire de dinți sau de un detartraj, fie că este vorba de implanturi sau de operații complexe de estetică dentară, iDentity Clinic este alegerea cea mai bună. Echipa noastră de doctori experți este pregătită să lucreze cu cele mai noi tehnologii din gama Digital Smile Design, pentru rezultate de estetică dentară și facială de excepție. De asemenea, suntem experți în implantologie precum și în efecturarea unor tratamente și intervenții de chirurgie dentoalveolare complexe. Stomatologia digitală ne permite să stabilim un diagnostic rapid și precis, să discutăm în detaliu planul de tratament și, nu în cele din urmă, să vizualizăm rezultatul final chiar înainte de a ne apuca de tratament.

Pentru tine, am pregătit un pachet profilactic și de tratament adaptat. Astfel, consultul perioric la 6 luni, măsurile profilactice și igiena dentară vor face să puteți începe fiecare zi cu un zâmbet sănătos și încrezător.

Pachet FAMILY la iDentityClinic Decebal

Cel mai important lucru pentru o familie este posibilitatea de a-și planifica sănătatea, acțiunile și cheltuielile. Grija pentru sănătatea dințișorilor celui mic se combină acum cu preocupările pentru menținerea aspectului sănătos al danturii părinților. La iDentity Clinic le înțelegem pe amândouă. Echipa medicală iDentityClinic Decebal este formată din doctori stomatologi cu vastă experiență, care au ca obiectiv primoridial asigurarea sănătății și a stării de bine a pacienților, atât copiilor, cât și a adulților de vârsta a doua sau de vârsta a treia. iDentityClinic vă oferă asistență de specialitate întregii familii pre- și post tratament, la cel mai înalt nivel profesional. Grija noastră este aceea de a vă face să plecați zâmbind mulțumiți – părinți și copii – știind că sunteți pe mâini sigure și prietenoase.

Pachetul FAMILY oferă garanția că întreaga familie se va bucura de tratamentele de care fiecare membru al familiei are nevoie pentru dinți sănătoși și frumoși!

Pachet family

ofertă valabilă 1 an de la achiziționarea pachetului
3000 RON
 • 4 profilaxii si 4 controale periodice pentru adulti
 • 4 profilaxii si 4 controale periodice pentru copii/adolescenti
 • 4 sigilări dinți temporari/permanenți pentru copii/adolescenti
 • 2 radiografii panoramice
 • 2 consultații de specialitate
 • 5% reducere la toate celelalte manopere

iDentityClinic DECEBAL este un centru de stomatologie digitală integrată,
unde tehnologia de ultimă oră se întâlnește cu grjia pentru pacient și pentru zâmbetul său.

Servicii iDentity Clinic

Pacienții sunt prioritatea noastră, de aceea oferim servicii de cea mai înaltă calitate cu ajutorul unei echipe de specialiști dedicați. Mai multe detalii despre serviciile noastre.


iDoctor


IMPLANTOLOGIE


CHIRURGIE


RADIOLOGIE


ESTETICĂ


ENDODONȚIE


ODONTOLOGIE


PEDODONȚIE

IMPLANTOLOGIE


ESTETICĂ


CANALE


RADIOLOGIE


ALBIRE


PREVENTIE


CARII


iDOCTOR

Echipa iDentity Clinic

ADRESA

str. Frunzei, nr 41,
Bucuresti, sector 2

TELEFON

0728.00.00.12

Cabinete iDentity - Decebal

Call Now Button