Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Aceleași servicii de top, într-o nouă locație!

iDentityClinic DECEBAL are cabinete dotate cu aparatură de ultimă generație și o echipă medicală care s-a desăvârșit ca experți de zâmbete pline de sănătate la clinica din Băneasa.

Situată la doar 5 minute de stația de metrou, iDentityClinic DECEBAL oferă un mediu plăcut și liniștitor, în care pacienții, indiferent de vârsta lor, se vor simți confortabil și bine-veniți.

iDentityClinic DECEBAL va oferi tratamente și asistență de specialitate la cel mai înalt nivel profesional, grija noastră primordială fiind aceea de a vă face să plecați zâmbind mulțumiți din noua noastră clinică.

Servicii iDentity Clinic

Pacienții sunt prioritatea noastră, de aceea oferim servicii de cea mai înaltă calitate cu ajutorul unei echipe de specialiști dedicați. Mai multe detalii despre serviciile iDentity clinic.

iDentity Clinic Decebal

Str. Frunzei, nr. 41, sector 2, București, Telefon : 0728.00.00.12

CU AUTOBUZUL / METROU

Str. Frunzei, nr. 41 are legatură directă cu autobuzele nr. 104, 311, 335 și 135. De asemenea, aveți la dispoziție și metroul de la stația Muncii.

CU TRAMVAIUL

În cazul în care doriți să ajungeți la noi cu tramvaiul, aveți la dispoziție tramvaiele nr. 1, 10, 34, 40, 46, 55, respectiv 56.

Parcare dedicată

iDentity Clinic îți oferă un număr nelimitat de locuri de parcare pentru tine și familia ta, inclusiv prietenii tăi care au nevoie de îngrijire stomatologică.

Puncte de interes adiacente :

Mega Mall

    Contact iDentity Clinic

    Call Now Button