Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Digital Smile Design

Digital Smile Design (DSD) este un soft de calculator cu ajutorul căruia, pe baza unor măsurători și cu ajutorul unei fotografii a pacientului, se poate vizualiza rezultatul final al tratamentului, chiar înainte de a-l începe.

Astfel, pacientul beneficiază de predictibilitatea rezultatului, chiar și în cazul unui tratament complex, de lungă durată.

Digital Smile Design

Digital Smile Design ne permite să pornim de la trăsăturile faciale ale fiecărei persoane și, folosind puternice programe de calculator, să înțelegem și să vizualizăm corelațiile dintre gingii, dinți, buze și zâmbet atât staționar cât si în mișcare, pentru a obține, la finalul tratamentului, expresivitatea dorită.

Din ce în ce mai mulți oameni merg la stomatolog nu strict pentru a elimina cauza unei dureri de dinți, ci pentru că vor să se simtă în general bine cu ei înșiși: să-și corecteze aliniamentul dinților, să schimbe dimensiunea sau forma dinților cu ajutorul fațetelor dentare, sau să-și schimbe nuanța dinților într-un alb strălucitor.

La iDentity Clinic, noi folosim tehnologiile din gama Digital Smile Design pentru a ne face pacienții fericiți, mulțumiți de felul în care arată și se simt.

Echipa noastră

Dr. Cristina Sărăcin
Medic Specialist
Protetică dentară

Dr. Mihai Delia – Minodora
Medic Specialist
Protetică dentară

Dr. Petrache Gabriela
Medic Specialist
Protetică dentară

Despre pacienți și poveștile acestora

TESTIMONIALSasha
Estetică dentară

Vezi Caz

TESTIMONIALOtniela
Aparat dentar

Vezi Caz

TESTIMONIALDiana
Albire dentara, Implant,

Vezi Caz

CUM PROCEDEZ PENTRU A ÎNCEPE TRATAMENTUL?

Vă așteptăm în cele două clinici iDentity® pentru a discuta cu specialiștii noștri în implantologie toate aspectele unei asemenea intervenții.

Pentru programări:
0728 000 011 (iDentity® Băneasa)
0728 000 012 (iDentity® Decebal)
office@identityclinic.ro
Formularul online de programare.

    Nume*

    Email*

    Mesaj*

    Call Now Button