Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

null
Microscopul CJ Optik gama Flexion

Microscop CJ-Optik Flexion: Advanced

Precizia este esențială în intervențiile pe canalul dentar. La iDentity Clinic, toate intervențiile endodontice se fac cu ajutorul microscopului. Folosirea unor instrumente optice ultraperformante pentru tratamentele endodontice se explică prin faptul că ele constituie punctul de plecare pentru alte tratamente stomatologice complexe, așa că de succesul lor depinde, mai departe, succesul tratamentului principal. Intervențiile endodontice presupun:
• curățarea canalelor radiculare;
• prepararea/conformarea mecanică sau rotativă a canalelor radiculare;
• obturarea dintelui.
La iDentity folosim cele mai moderne echipamente menite să crească rata de succes a tratamentelor și siguranța și confortul pacienților. Recent, am achiziționat microscopul CJ Optik gama Flexion, un echipament ultramodern ce permite specialistului endodont o intervenție rapidă, precisă și sigură pe canalele radiculare.

Microscopul CJ Optik gama Flexion este produs la Asslar, în Germania, în imediata apropiere a ”orașului opticii germane”, Wetzlar, ceea ce constituie o garanție a calității și preciziei. Aparatul a primit ”Premiul pentru Design” în anul 2017 și este exportat în nu mai puțin de 75 de țări, printre care Statele Unite, Canada, Elveția, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Japonia, Koreea de Sud și… România.


null
HYGIENIO - Sistem pentru dezinfecţia înaltă a suprafeţelor

Nebulizatorul Hygienio B1.N1, vârful de gamă al firmei italiene Hygienio

Pentru siguranța tuturor pacienților și a cadrelor medicale, iDentity folosește pentru dezinfecție nebulizatorul Hygienio B1.N1, vârful de gamă al firmei italiene Hygienio.
Hygienio B1.N1 este un nebulizator “uscat”, aerosolii calzi și uscați asigurând dezinfecția fără a lăsa urme pe suprafețe sau pe haine, fiind, în același timp, prietenos cu mediul
iDentity Clinic este una din puținele clinici stomatologice din România care folosește această tehnologie pentru dezinfecție în timpul pandemiei cu SARS-COV19. Utilizarea Hygienio B1.N1 pentru dezinfectarea cabinetelor, a ariilor comune și chiar a pacienților la sosire sunt procedee care exced protocoalele de decontaminare cerute de autorități în această perioadă.
Hygienio B1.N1 nebulizează dezinfectantul, formând un aerosol, care este, apoi, încălzit și propulsat la viteză foarte mare în atmosferă. Substanța activă folosită la dezinfecție nu este toxică și nici nu provoacă alergii, fiind biodegradabilă în proporție de 99,9%.  La fel de important este și faptul că aceasta nu generează rezistenta la bacterii, preîntâmpinând riscul de infecții nosocomiale. TESTAT PE CORONAVIRUS – EFICACITATE IN 3 MINUTE.
Folosit pentru dezinfectarea a spațiilor de până la 1.000 metri pătrați, Hygienio B1.N1 asigură dezinfectarea eficientă atât a întregului volum al cabinetului, cât și a spațiilor adiacente: recepție, hol, spații auxiliare.
PERMITE UTILIZAREA ÎN PREZENŢA PACIENŢILOR.
Dezinfecţie înaltă în 10 minute. Spectru complet de activitate: Bactericid, Fungicid, Mycobactericid, Virucid, Sporicid.
Randament – 1 ora. 1000 mp suprafeţe tratate.


null
Laserul Biolase Epic X

LASER DIODĂ BIOLASE EPIC X

Laserul diodă BIOLASE EPIC X este cel mai nou laser diodă folosit în cabinetele stomatologice din întreaga lume. De la lansare, peste 10.000 de aparate au îmbogățit ”arsenalul” tehnic al clinicilor stomatologice de top din întreaga lume.

Laserul diodă BIOLASE EPIC X este certificat de federația dentară americană (FDA) pentru a fi folosit în trei tipuri de tratamente:

  1. chirurgia țesutului moale,
  2. tratamente de albire a dinților
  3. terapia durerilor ușoare.

De asemenea, aparatul poate fi folosit cu succes în anumite intevenții chirurgicale ale tratamentelor periodontale.  Laserul diodă BIOLASE EPIC X mai are aplicații în:  expunerea dinților neerupți, tratarea pungilor parodontale, ulcerații aftoase, descoperiri ale implanturilor,  tratamentul ulcerațiilor herpetice și aftoase ale mucoasei orale, etc.


null
AIRFLOW® Prophylaxis Master station

AIRFLOW® Prophylaxis Master este un aparat complex pentru curățarea profesională a dinților. Aparatul face parte din noul protocol pentru tratamentul ghidat al plăcii bacteriene, „Guided Biofilm Therapy” dezvoltat de firma elvețiană EMS.

AIRFLOW® Prophylaxis Master reprezintă o soluție integrate pentru carii, prevenție și îngrijire periodontală. Dispozitivul se caracterizează printr-o ergonomie unică, precizie ridicată, întreținere ușoară și asigură respectarea celor mai înalte standarde de igienă. Conceput conform celor mai înalte standarde de performanță, siguranță și confort, în urma testelor efectuate în peste 100000 de ore, AIRFLOW® Prophylaxis Master a fost proiectat să permită cele 3 tratamente principale ale terapiei ghidate a plăcii bacteriene.

Astfel, AIRFLOW® Prophylaxis Master îndepărtează eficient placa bacteriană, petele și tartrul incipient, reducând necesitatea utilizării instrumentarului manual sau acționat electric. Aparatul asigură o curățare minim invazivă și doar acolo unde este necesar. Pentru confort și eficiență, tratamentul este efectuat la o temperatură de irigare controlată.
Datorită designului său subțire și sprayului de înaltă precizie, AIRFLOW® Prophylaxis Master oferă un acces minim-invaziv la pungile parodontale, la lucrările de restaurare și la implanturi, fără să necesite îndepărtarea coroanelor sau a lucrărilor protetice.


null
Defibrilatorul automat POWERHEART® G5

Powerheart G5 este un dispozitiv complet automatizat, gata de folosire, care poate fi pus în acțiune chiar și de persoane cu cunoștințe medicale minime. Aparatul este produs către firma americană Cardiac Science. Powerheart G5 funcționează prin analiza EKG-Uzului,iar dacă detectează o iregularitate, va livra în mod automat un șoc. Aparat de ultimă generație, Powerheart G5 este sigur și în cazul persoanelor inconștiente, suspecte de stop cardio-respirator. De asemenea, este sigur și pentru salvator, indiferent de gradul lui de instruire.

Odată deschis capacul, Powerheart G5 oferă comenzi scrise și vocale astfel încât operațiunea de salvare să fie personalizată și cu eficiență maximă. Protocoalele de şoc şi de resuscitare cardio-pulmonară sunt automate și ele pot fi setate atât pentru utilizatori profesionişti sau pentru persoane fără pregătire de specialitate.

Cu cât defibrilarea se face mai rapid, cu atât cresc șansele unei resuscitări de succes. Fiecare secundă contează! Activitatea cerebrală poate fi ireversibilă în cazul în care activitatea cardiacă nu poate fi restabilită după 4 minute.


null
Scanner 3D

Scannerul 3D 3shape TRIOS funcțional la iDentity Clinic este printre cele mai performante. El este echipat cu software tip CAD (computer added design) TRIOS Design Studio, ce permite folosirea sa în multiple tratamente complexe, inclusiv de restaurare protetică în aceeași zi.

Tehnologia 3shape TRIOS combină metoda de captură a imaginii în format 3D cu un program de ultimă generație de interpretare a imaginilor pentru un diagnostic precis.


null
Microscop SmartOptic

Cele mai moderne intervenții pe canalul radicular se fac sub microscop.

Cu ajutorul microscopului, medicul poate observa detalii care nu se pot vedea cu ochiul liber, acesta mărind imaginea de 20 de ori.

Folosirea microscopului SmartOptics duce la creșterea ratei de succes a tratamentelor pe canal cu până la 90%, redând rapid funcționalitatea dintelui.

La iDentity Clinic toate intervențiile endodontice se fac sub microscop, căci precizia cu care ele sunt realizate, constituie cheia succesului și pentru alte tratamente și proceduri.


null
Diagnodent Pen

Diagnodent Pen este un aparat de ultimă generație care detectează cariile dentare încă neactivate din şanţuri şi fisuri, precum și pe feţele netede ale dinţilor care sunt invizibile cu ochiul liber. Rezultatele sunt afişate pe un ecran şi pot fi interpretate cu uşurinţă. Astfel, tratat imediat, dintele revine la structura iniţială fără a fi nevoie de freză. Conform studiilor, cariile reprezintă 80% din cazurile de tratament la copii şi la adolescenţi. iDentity Clinic folosește current Diagnodent Pen pentru detectarea cariilor ascunse.


null
Aparat inhalosedare

Aparatul de inhalosedare MATRX Digital MDM folosit de iDentity Clinic este unul din cele mai peformante aparate pentru inhalosedare, o tehnologie care îi ajută pe cei care se tem de doctor, să treacă cu ușurință peste sentimental de frică. Inhalosedarea folosește protoxidul de azot, un gaz care, în combinaţie cu oxigenul, înlătură starea de anxietate, inducând un efect de calmare.  Starea de calm se menţine pe tot parcursul intervenţiei stomatologice, iar pacienţii rămân conştienţi şi receptivi tot timpul. 


null
Aparatură de sterilizare

Sterilizare şi dezinfecţie conform normelor UE.

Baie cu ultrasunete

Aparat de sigilat


null
Piesa endodontică TRI AUTO ZX

În toate întervențiile pe canale radiculare, folosim cele mai performante aparate produse de compania japoneză MORITA, lider mondial în domeniu. Aparatele endodontice TRI AUTO ZX dotate cu apex locator incorporat, ghidează medicul pe toată lungimea canalului radicular până la vârful rădăcinii. 

Un tratament de canal reușit, precum și şi durabilitatea lucrării, asigură succesul intervențiilor protetice ulterioare.


null
Air Flow

Air Flow EMS-S2 folosit la iDentity Clinic este unul din cele mai bune aparate de curățare profesională a dinților. Aparatul proiectează cu o presiune foarte mare un jet de apă şi de particule de pulbere fină de bicarbonat de sodiu pe suprafaţele dentare, dar şi în zonele interdentare şi subgingivale. Air Flow EMS-S2 îndepărtează eficient placa bacteriană și alte depozite moi, precum şi petele de pe suprafaţa dinţilor.


null
Camerele intraorale

Camerele intraorale permit o excelentă vizualizare a situaţiei clinice, atât de către medic, cât şi de către pacient şi ajută în acest fel la depistarea afecţiunilor ce nu pot fi observate cu ochiul liber sau cu instrumentele obişnuite; de asemenea, camerele sunt conectate cu sistemul computerizat al clinicii, stocând informaţiile necesare în fişele personalizate ale pacienţilor;


null
Sistem obturatie endodontica la cald Endo-Master

Sistemul de obturare verticală la cald Endo-Master pe care îl folosim în mod curent la iDentity Clinic este unul din cele mai performante aparate din gama sa și se utilizează pentru tratamentele endodontice.
Dacă  în trecut extracția era o opțiune comună, în prezent, tratamentele endodontice de ultimă generaţie permit salvarea dintelui.
Instalația este compusă dintr-un aparat de tip pen-stilou pentru înmuierea, distribuirea şi compactarea gutapercii pe canal precum și un pistol pentru obturaţie termoplastrică, pentru tratamentul back+fill a gutapercii folosit după curăţarea şi prepararea canalului.


null
Fiziodispenser Implantmed S 923

Fiziodispenser-ul Implantmed S923 este estențial pentru intervențiile moderne în domenii precum implantologie, chirurgie orală și maxilo-facială.

Dotat cu un motor cu putere mare și limitare exactă a cuplului, cu posibilitatea de a regla programele de acțune conform nevoilor planului de tratament, fiziodispenser-ul Implantmed S923 folosit la iDentity Clinic permite efectuarea unora din cele mai revoluționare tratamente în implantologie, inclusiv montarea unei danturi noi și complete în doar 24 de ore. 


null
Lampa fotopolimerizare Cybird

Lămpile de fotopolimerizare Cybird aflate în doatarea celor 4 cabinete ale iDentity Clinic reprezintă standardul de înaltă calitate pentru toată aparatura de întărire a materialelor composite folosite în tratamentele stomatologice.

Introducerea pe scară largă a materialelor compozite în stomatologie a permis o adevărată revoluție a tratamentelor, iar dotarea cu aparatura corespunzătoare, precum lămpile pe LED din familia Cybird, a fost esențială pentru a asigura pacienților noștri posibilitatea de a avea un zâmbet perfect.   


null
Aparat piezosurgery pentru interventii de lifting de sinus MECTRON

Piezosurgery MECTRON este un aparat de mare precizie, indicat în principal pentru liftingurile de sinus, dar și pentru pregătirea zonelor pentru implant, pentru extracții, chirurgie parodontala, modelare osoasa si endodontie.

Aparatul MECTRON permite interventii chirurgicale minim invasive în liftingul de sinus, cu o precizie micrometrică, protejând orice tip de tesut moale (nervi, vase, membrane) în timpul tăierii osului.


null
Articulator pentru inregistrarea ocluziei

Articulatorul pentru înregistrarea ocluziei este esențial pentru asigurarea oricărei lucrări protetice si pentru efectuarea tratamentului ortodontic . El determină modul în care funcționează și cum sunt direcționate forțele care acționează la nivelul articulatiei mandibulă-maxilar și cum se realizează, practic, mușcătura. Măsurătorile asigură ca, la finele lucrării, pacientul poate executa o muscătură completă, naturală și cât mai aproape de cea ideală. La iDentity Clinic, folosim articulatoare pentru înregistrarea ocluziei produse de AD2.


null
Laser pentru tesuturi moi

Aparatul laser pentru țesuturi produs de Quicklase este utilizat de medicii  de la iDentity Clinic într-o gamă largă de tratamente, cum ar fi:  tratamentul hiperesteziei dentinare (laserul sigilează tubii dentinari), gingivectomie şi gingivoplastie (reconturarea gingiei), frenectomie şi frenoplastietratamentul aftelor bucale. Tratamentul cu laser este eficient, rapid, silenţios şi fără durere. Interventiile cu laserul Quicklase asigură confortul în timpul tratamentului, procedura fiind nedureroasă, chiar dacă necesită o cantitate minimă de anestezic. De asemenea, intervenția cu laster reduce sângerările postoperatorii și riscul infecţiilor bacteriene.


null
Sisteme de aspiratie Cattani

Sistemele de aspirație pentru microchirurgie dentară produse de firma italiană CATTANI, lider mondial în domeniu, se găsesc în cabinetele stomatologice de top de pe 5 continente, din Statele Unite, în Europa și până în Australia și Noua Zeelandă.

Sistemul de aspirație CATTANI este folosit cu succes în cadrul intervențiilor de microchirurgie efectuate la iDentity Clinic pentru a asigura curățirea zonei de intervenție atât de particulele și reziduurile rezultate cât și pentru îndepărtarea salivei. Aparatele CATTANI sunt performante și silențioase, fiind esențiale în asigurarea succesului intervențiilor chiurgicale.


null
Radiologie

Radiograful Myray Hyperion X5 unul din cele mai performante aparate pentru executarea de radiografii dentare, aparat pe care la iDentity Clinic îl folosim în mod curent în diagnosticul și, respectiv, stabilirea schemelor de tratament. Aparatul emite un nivel extrem de scăzut de radiații, are 15 programe de imagistică presetate și un soft puternic de prelucrare 2D/3D a imaginilor, ceea ce îmbunătățește semnificativ calitatea imaginilor obținute.

HYPERION X5 a fost gândit pentru furnizarea imediată a imaginilor, pentru a simplifica și a crește rapiditatea diagnosticul dentar. De asemenea, HYPERION X5 de la Myray este dotat cu sistem revoluționar de recunostere morfologică tip MRT, cu ajutorul căruia parametrii de expunere sunt stabiliți automat.

RX retroalveolar ENDOS ACP

Aparatul ENDOS ACP produs de firma italiană VILLA Sistemi Medicali este folosit pentru radigrafii retroalveolare.  Acest aparat de ultima generație operează cu un nivel redus de radiații și are un control automat al timpului de expunere corelativ la programul selectat. ENDOS ACP are 30 de programe presetate în funcție o serie întreagă de parametri, printre care și talia pacientului sau regiunea anatomică ce urmează să fie examinată.

Aparatul ENDOS ACP este folosit în mod curent specialiștii în interpretare imagistică de la iDentity Clinic pentru diagnostic și stabilirea schemelor de tratament.


null
Sterilizatorul STATIM G4

Sterilizatorul STATIM G4 este cel mai rapid autoclav cu casetă din lume. El asigură sterilizarea perfectă a instrumentelor cu ajutorul unei tehnologii inovatoare. Aburul sterilizant este injectat în camera de presiune și în caseta încărcată cu instrumente. Aerul din interior este curățat instant, pe măsură ce aburul circulă prin casetă. Sterlizarea este gata după ce un mic compresor de aer usucă și răcește rapid instrumentele. Casetele au pereții foarte subțiri, se încălzesc și se răcesc rapid, reducând semnificativ timpul general de procesare a instrumentelor. Instrumentele sunt sterilizate complet în doar 8-11 minute.