Identity Clinic, telefon 0728 000 0110728 000 012, office@identityclinic.ro

null
Scanner 3D

Scannerul 3D 3shape TRIOS funcțional la iDentity Clinic este printre cele mai performante. El este echipat cu software tip CAD (computer added design) TRIOS Design Studio, ce permite folosirea sa în multiple tratamente complexe, inclusiv de restaurare protetică în aceeași zi.

Tehnologia 3shape TRIOS combină metoda de captură a imaginii în format 3D cu un program de ultimă generație de interpretare a imaginilor pentru un diagnostic precis.

null
Microscop SmartOptic

Cele mai moderne intervenții pe canalul radicular se fac sub microscop.

Cu ajutorul microscopului, medicul poate observa detalii care nu se pot vedea cu ochiul liber, acesta mărind imaginea de 20 de ori.

Folosirea microscopului SmartOptics duce la creșterea ratei de succes a tratamentelor pe canal cu până la 90%, redând rapid funcționalitatea dintelui.

La iDentity Clinic toate intervențiile endodontice se fac sub microscop, căci precizia cu care ele sunt realizate, constituie cheia succesului și pentru alte tratamente și proceduri.

null
Diagnodent Pen

Diagnodent Pen este un aparat de ultimă generație care detectează cariile dentare încă neactivate din şanţuri şi fisuri, precum și pe feţele netede ale dinţilor care sunt invizibile cu ochiul liber. Rezultatele sunt afişate pe un ecran şi pot fi interpretate cu uşurinţă. Astfel, tratat imediat, dintele revine la structura iniţială fără a fi nevoie de freză. Conform studiilor, cariile reprezintă 80% din cazurile de tratament la copii şi la adolescenţi. iDentity Clinic folosește current Diagnodent Pen pentru detectarea cariilor ascunse.

null
Aparat inhalosedare

Aparatul de inhalosedare MATRX Digital MDM folosit de iDentity Clinic este unul din cele mai peformante aparate pentru inhalosedare, o tehnologie care îi ajută pe cei care se tem de doctor, să treacă cu ușurință peste sentimental de frică. Inhalosedarea folosește protoxidul de azot, un gaz care, în combinaţie cu oxigenul, înlătură starea de anxietate, inducând un efect de calmare.  Starea de calm se menţine pe tot parcursul intervenţiei stomatologice, iar pacienţii rămân conştienţi şi receptivi tot timpul. 

null
Aparatură de sterilizare

Sterilizare şi dezinfecţie conform normelor UE.

Baie cu ultrasunete

Aparat de sigilat

null
Piesa endodontică TRI AUTO ZX

În toate întervențiile pe canale radiculare, folosim cele mai performante aparate produse de compania japoneză MORITA, lider mondial în domeniu. Aparatele endodontice TRI AUTO ZX dotate cu apex locator incorporat, ghidează medicul pe toată lungimea canalului radicular până la vârful rădăcinii. 

Un tratament de canal reușit, precum și şi durabilitatea lucrării, asigură succesul intervențiilor protetice ulterioare.

null
Air Flow

Air Flow EMS-S2 folosit la iDentity Clinic este unul din cele mai bune aparate de curățare profesională a dinților. Aparatul proiectează cu o presiune foarte mare un jet de apă şi de particule de pulbere fină de bicarbonat de sodiu pe suprafaţele dentare, dar şi în zonele interdentare şi subgingivale. Air Flow EMS-S2 îndepărtează eficient placa bacteriană și alte depozite moi, precum şi petele de pe suprafaţa dinţilor.

null
Camerele intraorale

Camerele intraorale permit o excelentă vizualizare a situaţiei clinice, atât de către medic, cât şi de către pacient şi ajută în acest fel la depistarea afecţiunilor ce nu pot fi observate cu ochiul liber sau cu instrumentele obişnuite; de asemenea, camerele sunt conectate cu sistemul computerizat al clinicii, stocând informaţiile necesare în fişele personalizate ale pacienţilor;

null
Sistem obturatie endodontica la cald Endo-Master

Sistemul de obturare verticală la cald Endo-Master pe care îl folosim în mod curent la iDentity Clinic este unul din cele mai performante aparate din gama sa și se utilizează pentru tratamentele endodontice.
Dacă  în trecut extracția era o opțiune comună, în prezent, tratamentele endodontice de ultimă generaţie permit salvarea dintelui.
Instalația este compusă dintr-un aparat de tip pen-stilou pentru înmuierea, distribuirea şi compactarea gutapercii pe canal precum și un pistol pentru obturaţie termoplastrică, pentru tratamentul back+fill a gutapercii folosit după curăţarea şi prepararea canalului.

null
Fiziodispenser Implantmed S 923

Fiziodispenser-ul Implantmed S923 este estențial pentru intervențiile moderne în domenii precum implantologie, chirurgie orală și maxilo-facială.

Dotat cu un motor cu putere mare și limitare exactă a cuplului, cu posibilitatea de a regla programele de acțune conform nevoilor planului de tratament, fiziodispenser-ul Implantmed S923 folosit la iDentity Clinic permite efectuarea unora din cele mai revoluționare tratamente în implantologie, inclusiv montarea unei danturi noi și complete în doar 24 de ore. 

null
Lampa fotopolimerizare Cybird

Lămpile de fotopolimerizare Cybird aflate în doatarea celor 4 cabinete ale iDentity Clinic reprezintă standardul de înaltă calitate pentru toată aparatura de întărire a materialelor composite folosite în tratamentele stomatologice.

Introducerea pe scară largă a materialelor compozite în stomatologie a permis o adevărată revoluție a tratamentelor, iar dotarea cu aparatura corespunzătoare, precum lămpile pe LED din familia Cybird, a fost esențială pentru a asigura pacienților noștri posibilitatea de a avea un zâmbet perfect.   

null
Aparat piezosurgery pentru interventii de lifting de sinus MECTRON

Piezosurgery MECTRON este un aparat de mare precizie, indicat în principal pentru liftingurile de sinus, dar și pentru pregătirea zonelor pentru implant, pentru extracții, chirurgie parodontala, modelare osoasa si endodontie.

Aparatul MECTRON permite interventii chirurgicale minim invasive în liftingul de sinus, cu o precizie micrometrică, protejând orice tip de tesut moale (nervi, vase, membrane) în timpul tăierii osului.

null
Articulator pentru inregistrarea ocluziei

Articulatorul pentru înregistrarea ocluziei este esențial pentru asigurarea oricărei lucrări protetice si pentru efectuarea tratamentului ortodontic . El determină modul în care funcționează și cum sunt direcționate forțele care acționează la nivelul articulatiei mandibulă-maxilar și cum se realizează, practic, mușcătura. Măsurătorile asigură ca, la finele lucrării, pacientul poate executa o muscătură completă, naturală și cât mai aproape de cea ideală. La iDentity Clinic, folosim articulatoare pentru înregistrarea ocluziei produse de AD2.

null
Laser pentru tesuturi moi

Aparatul laser pentru țesuturi produs de Quicklase este utilizat de medicii  de la iDentity Clinic într-o gamă largă de tratamente, cum ar fi:  tratamentul hiperesteziei dentinare (laserul sigilează tubii dentinari), gingivectomie şi gingivoplastie (reconturarea gingiei), frenectomie şi frenoplastietratamentul aftelor bucale. Tratamentul cu laser este eficient, rapid, silenţios şi fără durere. Interventiile cu laserul Quicklase asigură confortul în timpul tratamentului, procedura fiind nedureroasă, chiar dacă necesită o cantitate minimă de anestezic. De asemenea, intervenția cu laster reduce sângerările postoperatorii și riscul infecţiilor bacteriene.

null
Sisteme de aspiratie Cattani

Sistemele de aspirație pentru microchirurgie dentară produse de firma italiană CATTANI, lider mondial în domeniu, se găsesc în cabinetele stomatologice de top de pe 5 continente, din Statele Unite, în Europa și până în Australia și Noua Zeelandă.

Sistemul de aspirație CATTANI este folosit cu succes în cadrul intervențiilor de microchirurgie efectuate la iDentity Clinic pentru a asigura curățirea zonei de intervenție atât de particulele și reziduurile rezultate cât și pentru îndepărtarea salivei. Aparatele CATTANI sunt performante și silențioase, fiind esențiale în asigurarea succesului intervențiilor chiurgicale.

null
Radiologie

Radiograful Myray Hyperion X5 unul din cele mai performante aparate pentru executarea de radiografii dentare, aparat pe care la iDentity Clinic îl folosim în mod curent în diagnosticul și, respectiv, stabilirea schemelor de tratament. Aparatul emite un nivel extrem de scăzut de radiații, are 15 programe de imagistică presetate și un soft puternic de prelucrare 2D/3D a imaginilor, ceea ce îmbunătățește semnificativ calitatea imaginilor obținute.

HYPERION X5 a fost gândit pentru furnizarea imediată a imaginilor, pentru a simplifica și a crește rapiditatea diagnosticul dentar. De asemenea, HYPERION X5 de la Myray este dotat cu sistem revoluționar de recunostere morfologică tip MRT, cu ajutorul căruia parametrii de expunere sunt stabiliți automat.

RX retroalveolar ENDOS ACP

Aparatul ENDOS ACP produs de firma italiană VILLA Sistemi Medicali este folosit pentru radigrafii retroalveolare.  Acest aparat de ultima generație operează cu un nivel redus de radiații și are un control automat al timpului de expunere corelativ la programul selectat. ENDOS ACP are 30 de programe presetate în funcție o serie întreagă de parametri, printre care și talia pacientului sau regiunea anatomică ce urmează să fie examinată.

Aparatul ENDOS ACP este folosit în mod curent specialiștii în interpretare imagistică de la iDentity Clinic pentru diagnostic și stabilirea schemelor de tratament.

null
Sterilizatorul STATIM G4

Sterilizatorul STATIM G4 este cel mai rapid autoclav cu casetă din lume. El asigură sterilizarea perfectă a instrumentelor cu ajutorul unei tehnologii inovatoare. Aburul sterilizant este injectat în camera de presiune și în caseta încărcată cu instrumente. Aerul din interior este curățat instant, pe măsură ce aburul circulă prin casetă. Sterlizarea este gata după ce un mic compresor de aer usucă și răcește rapid instrumentele. Casetele au pereții foarte subțiri, se încălzesc și se răcesc rapid, reducând semnificativ timpul general de procesare a instrumentelor. Instrumentele sunt sterilizate complet în doar 8-11 minute.

Call Now Button