Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro
03.04.2023
Radiografiile dentare digitale, gratuite pentru pacienţii iDentity Clinic!
Ştiaţi că un serviciu esenţial pentru obţinerea unui zâmbet de vis este pus la dispoziţia pacienţilor absolut gratuit de către medicii de la iDentity Clinic? Radiografiile dentare digitale gratuite pentru pacienţii iDentity Clinic, o procedură premium, pentru care nu trebuie să scoateţi niciun ban din buzunar. Totul face parte din campania iDentity de susţinere a sănătăţii orale.
20.05.2023
Adina de la Heaven, de urgenţă la dentist! „Merg la control regulat, dar nu ştiam de aceste probleme!”
Adina de la Heaven de urgenţă la dentist! Una dintre cele mai frumoase prezenţe din showbizul românesc, a ajuns la dentist pentru controlul periodic, însă simpla vizită la stomatolog a scos la iveală probleme la care nu se aştepta! Artista a descoperit, cu ajutorul medicilor de la iDentity Clinic, că suferă de o afecţiune care stă la baza parodontozei, o boală care, netratată, duce la pierderea dinţilor. Ce tratament revoluţionar a testat în clinica unde se promovează stomatologia High-End®, aflaţi din rândurile următoare.
07.05.2023
Ce opţiuni de aparat dentar există? Află ce a ales artistul Andreas Maxer!
Tratamentele ortodontice s-au numărat printre cele mai cerute servicii medicale în stomatologia din România în 2022, iar tendinţa pare să se păstreze şi în acest an! Este un semn îmbucurător că românii caută modalităţi să îţi păstreze cât mai mult timp zâmbetul natural şi, mai ales, să îl îmbunătăţească, spun medicii iDentity Clinic, care încurajează purtarea aparatelor dentare încă de la vârsta de şapte ani, dacă situaţia o cere. Ce opţiuni de aparat dentar există? Care sunt cele mai utilizate modele, aflaţi de la experţi, în rândurile următoare.
22.03.2023
Restaurarea completă a dinților – unul dintre cele mai complexe tratamente stomatologice cu rezultate de excepție
Pacientul trece prin mai multe etape înainte de procedura propriu-zisă. Restaurarea completă este unul dintre cele mai complexe manopere stomatologice din toate timpurile care oferă rezultate ce în trecut erau de neatins. Este o manoperă ce se realizează obligatoriu cu plan de tratament cu abordare pluridisciplinară.
10.03.2023
Primăvara vine cu oferte pentru zâmbetul tău, la iDentity Clinic!
Aproape 40% dintre români merg la dentist mai rar de o dată pe an și cam tot atâția au cel puțin un dinte lipsă, arată sondaje recente. Primăvara vine cu oferte pentru zâmbetul tău. Din dragoste pentru zâmbete sănătoase, specialiștii clinicii iDentity din București vin cu o ofertă de primăvară, destinată tuturor celor care vor să se bucure de o dantură impecabilă, acum și cu mai puțini bani. Implantul dentar premium cu încărcare imediată, BLX Roxolid SLActive de la liderul mondial pe domeniu, Straumann, are o reducere de 35%, iar pacienții îl pot plăti și în rate!
22.02.2023
Restaurarea dinților, de la lipsa dinților la o dantură fixă sigură și fără durere
Dacă ai pe cineva drag care și-a pierdut mai mulți dinți, știi cât de mare este suferința. Sau poate, chiar tu, te confrunți cu o astfel de situație. Anumite alimente nu mai pot fi consumate deloc, nu poți mușca dintr-un măr sau …îți ascunzi zâmbetul.
18.01.2023
Roxana Ciuhulescu a ajuns la stomatolog! La ce intervenție de ultimă generație a apelat vedeta?
Extrem de atentă la felul în care arată şi se simte, Roxana Ciuhulescu şi-a început anul la stomatolog, din grijă pentru o dantură sănătoasă. Vedeta a ajuns la specialiştii de la iDentity Clinic Bucureşti, acolo unde a dat startul unui tratament de ultimă oră pentru parodontoză, o boală de care suferă tot mai mulţi adulţi, şi care poate duce la pierderea dinţilor.
18.01.2023
Mihai Trăistariu, tratament de ultimă generație împotriva gingivitei. Află la ce tehnologie de vârf va apela artistul
Mihai Trăistariu se pregăteşte pentru un val de concerte, festivaluri şi, implicit, pentru multe drumuri prin ţară! Înainte să le înceapă pe toate, îşi face timp doar pentru el: s-a reapucat de sală şi, pentru că vrea să fie în formă din toate punctele de vedere, a trecut recent şi pragul iDentity Clinic Bucureşti, ca să se asigure că zâmbetul lui este bine! Ce a aflat artistul în urma controlului, dar şi la ce tratament va trebui să apeleze curând, aflaţi din rândurile următoare.
17.01.2023
Doctorul Raluca Pascu, fondator al clinicilor iDentity: ,,Grija față de noi înșine înseamnă o creștere a calității vieții!”
În era tehnologiei, putem merge de plăcere la dentist! Da, este perfect adevărat, deşi ne poate fi imposibil să credem, mai ales că cine îndrăgeşte zgomotul frezei, mirosul specific de cabinet dentar sau durerea tipică, produsă de multele ore de tratamente chinuitoare? Este exact percepţia cu care luptă doctorul Raluca Pascu medic primar stomatolog, specialist în Ortodonție și ODF, care, în urmă cu 15 ani, şi-a propus să schimbe viziunea noastră despre ceea ce înseamnă stomatologie.
18.01.2023
Chinurile pe viață ale Roxanei Ciuhulescu, după “Survivor România”
Roxana Ciuhulescu, cunoscută drept femeia cu cele mai lungi picioare din România, a avut mai multe probleme de sănătate, anul trecut, după participarea de la „Survivor România”. Fosta vedetă Pro TV s-a ales nu doar cu o rupere de menisc și ligamente la piciorul stâng, ci și cu un dinte spart. Acum, ex prezentatoarea se chinuie să se trateze pe la medici.
18.01.2023
Roxana Ciuhulescu a ajuns la stomatolog! La ce intervenție de ultimă generație a apelat vedeta?
Extrem de atentă la felul în care arată şi se simte, Roxana Ciuhulescu şi-a început anul la stomatolog, din grijă pentru o dantură sănătoasă. Vedeta a ajuns la specialiştii de la iDentity Clinic Bucureşti, acolo unde a dat startul unui tratament de ultimă oră pentru parodontoză, o boală de care suferă tot mai mulţi adulţi, şi care poate duce la pierderea dinţilor.
17.01.2023
Doctorul Raluca Pascu, fondator al clinicilor Identity: „Grija faţă noi înşine înseamnă o creştere a calităţii vieţii!”
În era tehnologiei, putem merge de plăcere la dentist! Da, este perfect adevărat, deşi ne poate fi imposibil să credem, mai ales că cine îndrăgeşte zgomotul frezei, mirosul specific de cabinet dentar sau durerea tipică, produsă de multele ore de tratamente chinuitoare? Este exact percepţia cu care luptă doctorul Raluca Pascu medic primar stomatolog, specialist în Ortodonţie şi ODF, care, în urmă cu 15 ani, şi-a propus să schimbe viziunea noastră despre ceea ce înseamnă stomatologie. Şi a reuşit!
11.01.2023
Coroane dentare versus fațete. Specialiștii iDentity Clinic ne lămuresc ce și cum alegem
În era stomatologiei digitale, ne bucurăm de numeroase modalități prin care putem căpăta un zâmbet luminos și sănătos. Aplicarea fațetelor dentare și a coroanelor dentare reprezintă doar două dintre aceste tratamente populare. Dilema este: pentru care dintre ele optăm, ca să avem un rezultat potrivit problemei pe care vrem să o rezolvăm? Experți clinicii specializate în estetică dentară high end, iDentity Clinic București, recomandă ca alegerea să fie întotdeauna făcută informat, asta înseamnă să țină cont de mai multe criterii, precum considerente medicale, cerințe de ordin estetic și preț.
09.01.2023
HOLLYWOOD SMILE, ACUM ÎN BUCUREŞTI! – Intervenţii moderne prin care puteţi obţine zâmbetul visat, rapid şi sigur
Ştiaţi că zâmbetul este unul dintre primele aspecte pe care le sesizăm atunci când privim o persoană? Un surâs frumos ne ajută nu doar în relaţiile de zi cu zi, ci şi în viaţa profesională. Dinţi albi, drepţi, sănătoşi – probabil că acestea sunt principalele aspecte care ne vin în minte atunci când spunem „zâmbet remarcabil”. Ştiaţi că astăzi le puteţi obţine pe toate în doar… o zi?
20.12.2022
Dr. Raluca Pascu, fondator clinici stomatologice iDentity: Pacientul trebuie să primească un rezultat sigur și pe termen lung
Stomatologia este direct influențată de era digitală printr-o evoluție tehnologică fără precedent. Dacă medicina dentară tradițională nu reușea să ofere pacienților rezultate sigure pe termen lung și foarte lung, stomatologia digitală susține pacientul în obținerea sigură a unui zâmbet sănătos, funcțional și frumos.
19.12.2022
Pacienții care și-au pierdut aproape toți dinții pot avea o dantură fixă într-o singură zi
Sănătatea este extrem de importantă și, știm că dacă noi sau cineva drag nu este bine, viața nu mai are cum să fie liniștită. De aceea, informațiile de mai jos sunt de mare necesitate pentru cei care și-au pierdut mai mulți dinți sau chiar toți dinții. Cel mai important lucru de știut este faptul că, în stomatologia digitală, pacienții pot beneficia de reconstrucții dentare într-o singură zi. Ce înseamnă acest lucru? Pe scurt: dantură fixă într-o singură zi.
07.12.2022
Oare sunt un bun candidat pentru implantul dentar?
Ajungem târziu la dentist, iar atunci când o facem, descoperim că problemele sunt multe şi grave. Totuşi, nu trebuie să disperăm: în era digitală, există soluţii chiar şi pentru ceea ce ar părea, la prima vedere, ireparabil! Pierderea dinţilor se rezolvă astăzi mai repede decât aţi crede.
17.11.2022
Dantură fixă în doar o zi! Descoperă sistemul de implanturi „All on 4” și „All on 6”
Pierderea dinţilor poate fi o experienţă traumatizantă pentru orice adult, mai ales că problemele pe care le atrage cu sine nu se limitează doar la afectarea aspectului fizic, ci şi a întregii sănătăţi. Din fericire, trăim în era stomatologiei digitale, care ne oferă şansa recăpătării zâmbetului perfect… în doar o zi!
17.11.2022
Dantură fixă în doar o zi! Descoperă sistemul de implanturi ,,All on 4” și ,,All on 6”
Dr. RALUCA PASCU, fondator clinici iDentity: „Sunteţi un bun candidat dacă vă doriţi dinţi ficşi într-o singură zi, dacă sistemul de implant clasic nu dă rezultate, dacă lucrările dentare pe care le aveţi la momentul respectiv încep să se mişte, dar şi dacă adiţiile complicate de os nu mai reprezintă o opţiune pentru voi.”
16.11.2022
All on 4 & All on 6: dantură fixă într-o zi, o viață de calitate pentru totdeauna. Într-o singură zi, restaurarea totală a danturii în clinicile iDentity
All on 4 & All on 6 oferă o șansă sigură pentru un zâmbet sănătos pacienților care și-au pierdut mai mulți dinți sau chiar toți dinții. Este una dintre cele mai complexe manopere posibile datorită tehnologiei din era digitală și se adresează persoanelor care nu mai au, altfel, nicio speranță pentru sănătate dentară.
16.11.2022
Implantul dentar: o manoperă sigură cu o estetică impecabilă
Pentru pacienții care pierd un dinte din zona frontală, stresul este unul ridicat, deoarece adesea intervine jena socială. Însă, la ora actuală, avem toate tehnologia necesară în iDentity pentru a realiza implant dentar într-o singură zi. One day implant este tratamentul stomatologic care oferă pacientului siguranță și estetică impecabilă.
14.11.2022
Asigurați-vă dantura cu doar 25 de lei pe lună, la iDENTITY Clinic
25 de lei pe lună pot acoperi un abonament la o platformă de streaming online sau zece călătorii cu metroul. Dacă v-am spune însă că suma este garanţia unui zâmbet sănătos pe termen lung? Acesta este pragul de la care pornesc abonamentele create de iDentity Clinic, care vine în sprijinul pacienţilor cu servicii premium, la preţuri accesibile.
24.10.2022
Freza dentară și frica copiilor de stomatologi. Cum se poate renunța la “albire” din cabinetul stomatologic.
Una dintre cele mai mari frici ale oamenilor, se pare că este frica de stomatolog. Sigur, în trecut, metodele de tratament erau dureroase și invazive și, nimeni nu își dorea să ajungă pe scaunul dentistului. Poate și din această cauză am ajuns fruntașii Europei la lipsa igienei dentare și la pacienții cu grave probleme dentare.
23.08.2022
Gingivectomia: ce este explica Dr. Angheluță Andreea
Un zâmbet sănătos, frumos și funcțional presupune ca atât țesuturile moi, precum si țesuturile dure din cavitatea bucală șa fie sănătoase. De aceea, dacă ne concentrăm doar pe ceea ce se întâmplă cu dintele și neglijăm gingia este posibil să avem probleme care ne vor da bătăi de cap. În acest sens, acest articol este dedicat sănătății dentare din perspectiva țesuturilor moi.
19.08.2022
Implantul dentar – cum stabilești prețul corect
Prețul corect există în implantologia dentară? Sigur că există. Dacă ai pierdut unul sau mai mulți dinți, trebuie să știi care sunt avantajele și pericolele la care te expui și, mai ales, ce trebuie să faci pentru sănătatea ta dentară ca să nu ai probleme mai mari pe viitor.
20.06.2022
Tratament avansat în stomatologie pentru un zâmbet frumos. Tot ce trebuie să știi despre ortodonția HIGH END
Zâmbetul frumos aliniat schimbă întreaga fizionomie a unui om. În era modernă, se vorbește adesea despre zâmbetul perfect de Hollywood pe care vedetele îl afișează pe covorul roșu. Însă, este bine să înțelegem că ortodonția este una dintre ramurile de bază ale stomatologiei și este necesară, în primul rând, pentru sănătatea dentară și sănătatea întregului corp, după care se obține și aspectul estetic mult dorit.
06.07.2022
Clinicile iDentity: ultima tehnologie în materie de laser dentar
Cu o tradiție din 2007, clinicile stomatologice iDentity s-au dezvoltat permanent pe baza unei politici de tehnologizare constantă. Astfel, fiecare pacient este tratat de o echipă de specialiști susținuți de tehnologie de ultimă oră. La această infrastructură se alătură liderul mondial în domeniul echipamentelor laser: LiteTouch™, cel mai versatil laser dentar pentru țesuturile dure și moi.
09.06.2022
Ramona Bădescu, fermecătoare în calitate de amfitrion la un eveniment medical
La 53 de ani, Ramona Bădescu arată impecabil și este o prezență de admirat la evenimentele pe care le prezintă. Îmbrăcată într-o rochie bodycon, neagră, cu o pereche de pantofi Manolo Bahnik, vedeta a recunoscut că anii comunismului și-au pus drastic amprenta asupra fobiei de dentist, pe care a dezvoltat-o în timp, iar sunetul frezei stomatologice o urmărește încă de atunci.
26.05.2022
Tratament cu implant, proteze parțiale sau totale
Pierderea dinților cauzează probleme în întregul organism. O persoană fără dantură completă are masticația afectată sau poate evita anumite alimente pentru ca nu le mai poate mesteca și, astfel, întreg organismul se dezechilibrează. Există însă variante pentru înlocuirea dinților lipsă, tratamente sigure și cu rezultate fixe.
13.05.2022
Ramona Bădescu a descoperit secretul unui zâmbet perfect la orice vârstă
Cu o tradiție din 2007, clinicile stomatologice iDentity s-au dezvoltat permanent pe baza unei politici de tehnologizare constantă. Astfel, fiecare pacient este tratat de o echipă de specialiști susținuți de tehnologie de ultimă oră. La această infrastructură se alătură liderul mondial în domeniul echipamentelor laser: LiteTouch™, cel mai versatil laser dentar pentru țesuturile dure și moi.
13.05.2022
Ramona Bădescu a descoperit secretul unui zâmbet perfect la orice vârstă
Cu o tradiție din 2007, clinicile stomatologice iDentity s-au dezvoltat permanent pe baza unei politici de tehnologizare constantă. Astfel, fiecare pacient este tratat de o echipă de specialiști susținuți de tehnologie de ultimă oră. La această infrastructură se alătură liderul mondial în domeniul echipamentelor laser: LiteTouch™, cel mai versatil laser dentar pentru țesuturile dure și moi.
13.05.2022
Ramona Bădescu a descoperit secretul unui zâmbet perfect la orice vârstă
LiteTouch™ este un instrument de microchirurgie intuitiv şi uşor de utilizat, care oferă un grad optim de precizie, în combinaţie cu un nivel inegalabil de adaptabilitate şi manevrabilitate. Datorită funcţiilor avansate de ablaţie şi subablaţie şi efectului antibacterian, LiteTouch™ foloseşte energia luminii pentru intervenţii de precizie asupra ţesuturilor dentare şi tratamente chirurgicale minim invazive.
13.05.2022
Ramona Bădescu a descoperit secretul unui zâmbet perfect la orice vârstă
Cu o tradiție din 2007, clinicile stomatologice iDentity s-au dezvoltat permanent pe baza unei politici de tehnologizare constantă. Astfel, fiecare pacient este tratat de o echipă de specialiști susținuți de tehnologie de ultimă oră. La această infrastructură se alătură liderul mondial în domeniul echipamentelor laser: LiteTouch™, cel mai versatil laser dentar pentru țesuturile dure și moi.
10.05.2022
LiteTouch™- cea mai înaltă tehnologie laser dental este si in Romania
Cu o tradiție din 2007, clinicile stomatologice iDentity s-au dezvoltat permanent pe baza unei politici de tehnologizare constantă. Astfel, fiecare pacient este tratat de o echipă de specialiști susținuți de tehnologie de ultimă oră. La această infrastructură se alătură liderul mondial în domeniul echipamentelor laser: LiteTouch™, cel mai versatil laser dentar pentru țesuturile dure și moi.
10.05.2022
Ramona Bădescu a descoperit secretul unui zâmbet perfect la orice vârstă
Cu o tradiție din 2007, clinicile stomatologice iDentity s-au dezvoltat permanent pe baza unei politici de tehnologizare constantă. Astfel, fiecare pacient este tratat de o echipă de specialiști susținuți de tehnologie de ultimă oră.
10.05.2022
LiteTouch™- cea mai înaltă tehnologie laser la ora actuală
Cu o tradiție din 2007, clinicile stomatologice iDentity s-au dezvoltat permanent pe baza unei politici de tehnologizare constantă. Astfel, fiecare pacient este tratat de o echipă de specialiști susținuți de tehnologie de ultimă oră. La această infrastructură se alătură liderul mondial în domeniul echipamentelor laser: LiteTouch™, cel mai versatil laser dentar pentru țesuturile dure și moi.
10.05.2022
LiteTouch™- cea mai înaltă tehnologie laser la ora actuală
Cu o tradiție din 2007, clinicile stomatologice iDentity s-au dezvoltat permanent pe baza unei politici de tehnologizare constantă. Astfel, fiecare pacient este tratat de o echipă de specialiști susținuți de tehnologie de ultimă oră. La această infrastructură se alătură liderul mondial în domeniul echipamentelor laser: LiteTouch™, cel mai versatil laser dentar pentru țesuturile dure și moi.
Parodontoza boala care nu provoacă durere, dar te lasă fără dinți. Explicațiile specialistului
Parodontoza este una dintre cele mai cunoscute boli din stomatologie, deoarece, chiar dacă nu provoacă durere, reprezintă principala cauză pentru unul dintre cele mai grave rezultate: pierderea dinților.