Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Sistemul de implanturi Mini Straumann® oferă o calitate a vieții îmbunătățită pentru milioane de pacienți care au nevoie de proteze mobile totale, mai sigure și cu un aspect cât mai natural.

Implanturile Mini Straumann® pot fi adaptate protezele actuale, nefiind necesare proteze speciale, noi.

Mini Straumann® reprezintă un sistem de implanturi cu încărcare imediată ce pot fi folosite pentru noile modele de proteze mobile totale. Procedura este minim invazivă asigurând o recuperare rapidă!
Implanturile Mini Straumann® sunt cea mai recentă creație a cercetătorilor firmei elvețiene, o soluție medicală și estetică de restaurare dentară, cu rezultate aproape de perfecțiunea naturală. Implanturile Mini Straumann® oferă certificat de Garanție pe Viață.

Avantajele implanturilor Mini Straumann®

iDentity recomandă implanturile Mini Straumann® pentru calitatea lor excepțională și durabilitatea lor, precum și pentru sistemul inovativ al prinderii protezelor mobile.
Numele Straumann®  este sinominul calității la nivel premium, rezultatul a peste 70 de ani de cercetare în domeniu. Rezultatul final este un implant cu o funcționalitate naturală, sigur, simplu și versatil.

Mini Straumann® au fost proiectate astfel încât să permită:

1. Prezervarea masei osoase, care este esențială pentru succesul și durabilitatea lucrării de restaurare. Chiar și în condițiile în care pacientul nu prezintă suficientă masă osoasă pe orizontală, acesta poate beneficia de pe urma unor lucrări de restaurare rezistente și frumoase, cu ajutorul implantului Mini Straumann® .
2. Procedura de inserare este rapidă deoarece nu necesită augmentare osoasă. Ea este minim invazivă, permițând o recuperare rapidă.
3. Ceea ce este, însă, revoluționar este sistemul de prindere Optiloc® care permite încărcarea imediată a protezei mobile, fiind un model de durabilitate și eficiență.

Sistemul de prindere Optiloc®:

Are nevoie de mai puțin spațiu

Reduce frecarea între bont și matrice

Necesită întreținere minimă

Rezistă mai bine în timp

Ce poate fi mai mult decat solid? – ROXOLID® de la Straumann®

OFERTA iDentity Clinic include:

  • Implanturile Mini Straumann® pot fi adaptate la protezele vechi, utilizate de pacient.
  • Plata în rate – întreabă detalii la recepție.

Implanturile Mini Straumann®  sunt fabricare din Roxolid®, un aliaj de titan și zirconiu mai rezistent decât titanul pur. Compoziția aliajului la nivel micro îi conferă acestuia excelente proprietăți de osteointegrare rapidă și eficiență. Durata tratamentului se scurtează semnificativ, de la 12 săptămâni la 6-8 săptămâni.

Cum decurge procesul?

SLActive®, suprafața-minune a implanturilor Straumann

Implanturile Mini Straumann®  prezintă un tratament de suprafață cu SLActive®, o substanță ce contribuie activ la stabilitatea implantului în acea perioadă critică, imediat de după inserare și, prin aceasta, oferă o siguranță sporită. SLActive® activează formarea cheagurilor de sânge, iar prin proprietatile hidrofilice și
chimice active facilitează absorbția proteinelor sanguine și formarea rețelelor de fibrine, declanșând vindecarea.
SLActive® funcționează ca un catalizator al vascularizării osoase, ceea ce este esențial pentru procesul de osteointegrare eficientă, reducând riscurile de eșec timpuriu al implantului. Practica medicală a arătat că cele mai multe eșecuri ale implanturilor au loc în faza de vindecare timpurie, 2-4 săptămâni de la inserare.

Dr. Claudiu Pintilie
Medic Specialist
Chirurgie dento-alveolară, Implantologie dentară
Endodonție
Clinica Decebal

CINE POATE BENEFICIA DE UN IMPLANT DENTAR?

Pierderea unui dinte nu schimbă doar aspectul fizic ci și felul în care zâmbiți, vorbiți sau mestecați. În cazul pierderii irecuperabile a unuia sau mai mulți dinți, din ce în ce mai mulți pacienți apelează la o soluție naturală, mult mai elegantă, mai stabilă și mai de durată în locul tradiționalelor proteze mobile: implantul dentar. Implantul dentar reprezintă o soluție de ancorare mai stabilă și mai puternică pentru fixarea danturii ce înlocuiește dinții pierduți. Implanturile vor face ca dinții noi să se simtă, să funcționeze și să arate exact ca și dinții naturali, astfel încât să puteți mânca și zâmbi cu toată încrederea.

CUM PROCEDEZ PENTRU A ÎNCEPE TRATAMENTUL?

Vă așteptăm în cele două clinici iDentity® pentru a discuta cu specialiștii noștri în implantologie toate aspectele unei asemenea intervenții.

Pentru programări:
0728 000 011 (iDentity® Băneasa)
0728 000 012 (iDentity® Decebal)
office@identityclinic.ro
Formularul online de programare.

    Nume*

    Email*

    Mesaj*

    Call Now Button