Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

PEDODONȚIE

Un zâmbet sănătos și frumos se constuiește din timp și cu asistență de specialitate.

Pentru părinți, săntatea orală a copiilor este la fel de importantă ca și celelalte aspecte medicale ale micuților. Ideea că “dinții de lapte” oricum se duc, așa că îngrijrea lor nu este o prioritate, este fundamental greșită.

Un zâmbet sănătos și frumos se constuiește din timp și cu asistență de specialitate.

Tratamentul dinților de lapte este la fel de important pentru copiii mici ca și vizitele regulate și tratamentele de la vârste mai mari.

La clinicile iDentity® am dezvoltat PEDODIGITAL, un concept nou în tratarea afecțiunilor dentare la copii care se bazează pe introducerea masivă a digitalizării în toate fazele tratamentelor.

Abordarea digitală are ca rezultat:

Creșterea preciziei diagnosticului și a ratei de succes a tratamentelor

Creșterea preciziei intervențiior

Reducerea duratei ședințelor de tratament și a numărului lor

Reducerea semnificativă a senzației de durere sau disconfort fizic

Clinicile IDentity® , alegerea ideală pentru stomatologia copiilor în București

Beneficii

Un copil cu dinți sănătoși va mesteca mai bine, cu efecte pozitive asupra sistemului digestiv. Copilul va avea o dicție mai bună, va vorbi mai clar și mai fluent, cu efecte directe asupra abilităților de a performa la școală și în grupul de prieteni. De asemenea, el va fi ferit în viitor de durerile afecțiunilor acute ale dinților și ale cavității bucale.

Clinicile iDentity® , alegerea ideală pentru stomatologia copiilor în București

Clinicile iDentity® recunosc importanța stomatologiei pentru copii precum și problemele speciale pe care îngrijirea danturii copiilor le presupune.

Clinica iDentity®  are un cabinet special dedicat intervențiilor pentru copii, cu instrumentar și aparatură adaptate dimensiunilor gurii micuților.

Clinicile iDentity® au doctori specializați în stomatologie pediatrică. Facem tot ce ne stă în putință ca toți copiii să se simtă confortabil și siguranță în timpul tratamentelor.

La clinicile iDentity®  considerăm că anxietatea și teama copiilor de stomatolog sunt chestiuni serioase și le tratăm ca atare. Deși evităm sedarea fără un motiv medical precis, implementăm în mod curent procedura de inhalosedare pentru copii. Astfel, cei mici sunt relaxați pe toată durata tratamentelor, scapând de frica de dentist.  Nu în cele din urmă, în timpul tratamentelor, cei mici se pot juca, colora sau se pot uita la desenele lor preferate.

Dr. Bortolini Raluca

Educație

Dincolo de aspectele strict medicale, copiii trebuie să învețe să meargă fără teamă la stomatolog pentru tratamente preventive. Ei trebuie să învețe de mici să aibă grijă de dantura lor, să deprindă periajul corect al dinților, etc.

Echipa noastră

dr-raluca-bortolini

Dr. Raluca Bortolini
Medic Specialist Pedodont
Clinica iDentity Băneasa

Dr. Ana Cheregi
Medic Specialist Pedodont
Clinica iDentity Băneasa

Dr. Andreea Steriade
Medic Specialist Pedodont
Clinica iDentity

Despre pacienți și poveștile acestora

TESTIMONIALPatricia
Aparat dentar

Vezi Caz

TESTIMONIALSasha
Aparat dentar

Vezi Caz

TESTIMONIALSara
Sigilări dentare

Vezi Caz

CUM PROCEDEZ PENTRU A ÎNCEPE TRATAMENTUL?

Vă așteptăm în cele două clinici iDentity® pentru a discuta cu specialiștii noștri în implantologie toate aspectele unei asemenea intervenții.

Pentru programări:
0728 000 011 (iDentity® Băneasa)
office@identityclinic.ro
Formularul online de programare.

    Numele dumneavoastră (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    Mesaj*