Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Tipuri de interventii

1. DANTURĂ NOUĂ ÎNTR-O ZI

”Dantură nouă într-o singură zi” reprezintă o soluție permanentă pentru înlocuirea dinților compromiși sau lipsă. Aceasta este o soluție minim-invazivă deoarece necesită fixarea unui număr mai mic de implanturi decât în cazul procedurilor complexe.

”Dantură nouă într-o singură zi” reprezintă soluția cea mai bună în cazul în care majoritatea dinților sunt lipsă sau compromiși definitiv. ”Dantură nouă într-o singură zi” reprezintă o procedură sigură și eficientă de înlocuire a lucrărilor protetice tradiționale de tipul placă sau punte dentară.

”Dantură nouă într-o singură zi” are o serie de avantaje:

 • Se comportă și poate fi tratată precum dantura naturală
 • Nu necesită paste de fixare, adezive sau măsuri de igienă speciale
 • Timpul de vindecare este redus
 • Se fixează într-o singură ședință de tratament

CE ESTE ”Dantură nouă într-o singură zi”?

”Dantură nouă într-o singură zi” poate fi soluția pentru înlocuirea tuturor dinților de pe mandibulă sau maxilar, cu doar patru implanturi. În timp ce impanturile tradiționale se înșurubează în masa osoasă înlocuind fiecare dinte în parte, sistemul ”Dantură nouă într-o singură zi” folosește patru (sau, în unele cazuri, mai multe) implanturi.

Procedura asigură o vindecare mai rapidă. Prin planificarea digitală a implantului și a ghidului digital rezultat, acestea sunt poziționate cu precizie pentru fixarea întregii danturi. Chiar dacă s-ar putea să nu puteți beneficia de un tratament complex, cu mai multe implanturi, din cauza deficienței de masă osoasă, s-ar putea, totuși, să puteți beneficia de o ”Dantură nouă într-o singură zi”.

Puteți să tratați noua dantură precum dinții naturali, fără să vă faceți griji că ar avea nevoie de atenție suplimentară sau că ar trebui să-i scoateți pe timpul nopții. ”Dantură nouă într-o singură zi” este o procedură ce folosește implanturi permanente pentru a vă reface zâmbetul și a vă oferi șansa de a vă bucura iarăși de alimentele care vă plac.

CE BENEFICII AM DE LA ”Dantură nouă într-o singură zi”?

Pierderea unui dinte poate fi cauzată de mai mulți factori: afecțiuni parodontale, vârstă, igienă dentară precară, accidente. Doctorii specialiști de la iDentityClinic pot să înlocuiască întreaga dantură într-o singură zi, în cadrul unei singure intervenții. ”Dantură nouă într-o singură zi” este soluția ideală pentru pacienții care și-au pierdut majoritatea sau toți dinții. Și persoanele care folosesc proteze sau punți tradiționale pot beneficia de pe urma acestei proceduri revoluționare. De altfel, la nivel mondial, specialiștii în implantologie recomandă înlocuirea protezelor mobile cu soluții fixe, permanente, de tipul ”Dantură nouă într-o singură zi”. Procedura este minim-invazivă și sigură.

AVANTAJELE PROCEDURII ”Dantură nouă într-o singură zi”

 • Previne pierderea de masă osoasă
 • Poate fi tratată precum dinții naturali
 • Vă permite să mâncați aproape orice
 • Sunt fixate în siguranță
 • Sunt rezistente și durabile
 • Igienă similară dinților naturali (periuță și pasta de dinți)

DEZAVANTAJELE ”Protezei mobile”

 • Accelerează pierderea de țesut osos
 • Necesită paste, creme și adezivi pentru fixare
 • Unele alimente se consumă greu, altele sunt interzise
 • Se pot mișca involuntar în timp ce mestecați sau în timp ce vorbiți
 • Se înlocuiesc după 5-10 ani
 • Trebuie scoasă pe timpul nopții și curățată

LA CE TREBUIE SĂ MĂ AȘTEPT ÎN CAZUL PROCEDURII ”Dantură nouă într-o singură zi”?

Doctorii specialiști de la iDentityClinic vă pot readuce zâmbetul pe buze după doar o singură intervenție prin implant. Cea mai mare parte a activităților de planificare sunt făcute înainte de operația propriu-zisă, astfel încât intervenția se desfășoară ușor și eficient. Pentru început, medicii specialiști folosesc scannerul digital și computerul tomograf pentru examinarea cavității bucale și a obține o imagine digitală 3D a întregii cavități precum și date despe starea de sănătate și densitatea țesutului osos.

Împreună cu specaliștii în estetică denară, vor fi planificate în detaliu mărimea, forma și aspectul final al dinților, conform particularitățlor fiecărui pacient în parte. Odată încheiată procedura de planificare digitală a implantului, tehnicianul dentar va confecționa un ghid digital. Acesta permite fixarea cu mare precizie a implanturilor (adâncime, înălțime, unghi). Deasupra implanturilor vor fi fixate în aceeași zi dantura fixă temporară, procedura fiind rapidă, eficientă și sigură.

La începutul procedurii, toți dinții compromiși – sparți, cariați sau care se mișcă – vor fi extrași. Apoi, doctorul specialist de la iDentityClinic va insera și va fixa implanturile necesare – patru sau mai multe – pentru ”Dantură nouă într-o singură zi”. Pe implanturi va fi montată dantura temporară. După vindecarea completă a țesutului osos și a gingiei va fi montată dantura permanentă, în cadrul unei vizite separate.

Fiind o procedură minim-invazivă, perioada de recuperare în cazul ”Dantură nouă într-o singură zi” este foarte scurtă, mulți pacienți putând să se reîntoarcă la muncă imediat, chiar a doua zi. În circa 4-6 luni de la intervenție, zona de implant se va vindeca complet și implanturile vor fi integrate în țesutul osos, în urma procesului de osteointegrare. Osteointegrarea va face ca la nivel structural, țesutul osos cel gingival și implantul vor crea o legătură puternică și naturală. După încheierea procesului de vindecare, veți reveni la clinică pentru montarea danturii fixe permanente și încheiera procedurii ”Dantură nouă într-o singură zi”.

2. IMPLANTUL DENTAR GHIDAT DIGITAL

Implantul dentar ghidat digital este o tehnică eficientă care-i permite dentistului chirurg să obțină performanțe deosebite în operații precum: implanturi, adiții de masă osoasă, lifting de sinus.

Implantul dentar ghidat digital permite o planificare precisă și o previzualizare a rezultatelor finale ale operației. Astfel, operația poate fi personalizată anticipat, în cele mai mici detalii. La iDentityClinic folosim cele mai recente softuri pentru programarea digitală a implanturilor.

Beneficiile implantului dentar ghidat digital sunt multiple:

 • Poziționarea perfectă a implantului
 • Rată mare de succes
 • Precizie extrem de ridicată

IMPLANT DENTAR, PLANIFICARE DIGITALĂ

Folosirea metodei de ghidare digitală a implantului permite medicului să poziționeze implantul extrem de precis. Ghidarea digitală a implantului este cea mai modernă tehnologie în domeniu, asigurând poziționarea și încărcarea perfectă a implantului dentar.

Ghidarea digitală a implantului duce atât la creșterea siguranței operației, la reducerea perioadei de vindecare si la creșterea ratei de succes.

Doctorul specialist de la iDentityClinic va interepreta imaginile de la computerul tomograf, de la radiografiile digitate precum și datele în urma controlului medical, astfel încât să poată planifica toate opțiunile pentru un tratament eficace personalizat cazului dumneavoastră.

Procesul de ghidare digitală a implantului dentar ne permite nouă, la iDentityClinic să planificăm virtual intervenția chirurgicală pentru a-i asigura succesul.

Planificarea digitală ne permite:

 • Alegerea implantul potrivit ca mărime
 • Poziționarea corectă
 • Evitarea nervilor și a sinusurilor
 • Încărcarea perfectă a implantului (adâncime, traiectorie, rotația)

Planificarea digitală face ca intervenția să fie predictibilă și eficientă.

CÂT DE SIGUR ESTE IMPLANTUL DENTAR GHIDAT DIGITAL?

Extrem de sigur! Implantul dentar ghidat digital conține o serie de parametri care să asigure succesul intervenție și stare dumneavoastră de bine. Prin planificarea digitală a intervenției, marja de eroare este drastic redusă deoarece pregătirea minuțioasă elimină circumstanțele necunoscute și neprevăzute. Doctorul specialist de la iDentityClinic cunoaște în detaliu fiecare aspect și fiecare nevoie particulară a intervenției în cazul dumneavoastră.

Folosind aparatura complexă pe care o are la dispoziție, doctorul specialist de la iDentityClinic poate să evalueze: starea generală a mandibulei/maxilarului; starea țesutului osos; numărul de implanturi necesare; localizarea unor structuri anatomice importante. Planificarea digitală permite localizarea perfectă a inciziilor și a implanturilor, ceea permite ocolirea unor nervi importanți. Implantologul știe dinainte unghiul de străpungere și de fixare a implantului, adâncimea exactă și rotația, toate contribuind la o procedură sigură.

CÂT DUREAZĂ REFACEREA DUPĂ O OPERAȚIE DE IMPLANT DENTAR GHIDAT DIGITAL

În cele mai multe cazuri, unul sau mai mulți dinți pot fi înlocuiți cu un implant cu încărcare imediată într-o singură zi. Procedura tradițională de montare a unui implant dentar necesită două sau trei vizite la clinică.

Opțiunea pentru una sau alta din cele două proceduri este este luată de medicul specialist de la iDentityClinic. Dacă el consideră că este că operația de fixare a implantului s-a făcut cu succes, atunci va trece la montarea coroanei în aceeași zi.

Cu ajutorul procedurii de ghidare digitală a implantului, montarea unui implant durează circa 15-20 de minute. După operație, este necesară o perioadă de vindecare și de osteointegrare a implantului.

Osteointegrarea permite țesutului osos să ”integreze” implantul, acesta devenind una cu osul. Timp de una-două zile, zona de intervenție va fi relativ umflată.

3. IMPLANTURILE DIN ZIRCONIU

Implanturile dentare din Zirconiu sunt non-metalice, de o culoare naturală, apropiată de cea a dintelui, și foarte durabile. Se mai numesc și ”implanturi ceramice”, fiind una din cele mai utile descoperiri în implantologie. În ultimii ani, mulți pacienți au ales implanturile ceramice ca o variantă la fel de durabilă, dar din materiale cu valoare estetică mai mare decât implanturile tradiționale.

Implanturile din Zirconiu sunt extrem de utile pacienților care au reacții alergice la metale sau la componentele metalice ale implanturilor din Titaniu. De asemenea, implanturile din Zirconiu au o culoare care se apropie de culoarea țesutului osos. Doctorii specialiști de la iDentityClinc recomandă implanturile din Zirconiu pentru durabilitatea, confortul, valoarea estetică și proprietățile bio-chimice care le deosebesc de cele din Titaniu.

CE SUNT IMPLANTURILE DIN ZIRCONIU?

Implanturile dentare din Zirconiu sunt cunoscute ca și implanturi ceramice. Calitățile biocompatibile ale Zirconiului permit o inserare și o osteointegrare perfectă a implantului în țesutul osos și o inserție invizibilă în gingie. Fiind de culoare albă cu tentă ivoire, implanturile ceramice se folosesc cu pentru restaurarea dinților frontali, extrem de importanți pentru expresia facială. Implanturile din Zirconiu sunt foarte rezistente la rupere deoarece nu au nevoie de un bont suplimentar.

iDentity Clinic promovează cele mai noi tehnologii în domeniul stomatologiei în general și al implantologiei în special, astfel încât să ofere pacienților cele mai bune soluții, pentru un zâmbet frumos și sănătos.

Advantajele implanturilor din Zirconiu:

 • Rezistente
 • Recomandate pacienților cu alergii la metale (Titaniu)
 • Nu conțin părți de Titaniu sau ale metale
 • Se simt și arată mult mai natural decât implanturile clasice (Titaniu) și nu există riscul ca acesta să devină vizibil, cu timpul, la nivelul gingiei.
 • Sunt biocompatibile și oferă o osteointegrare completă
 • Păstrează zâmbetul natural

DE CE SĂ ALEGI IMPLANTURILE DIN ZIRCONIU?

Comparativ cu protezele sau punțile clasice, implanturile din Zirconiu, sau implanturile ceramice, au o serie întreagă avantaje. Protezele și punțile clasice nu arată și nu se simt natural, iar purtatul lor nu este confortabil. Protezele și punțile clasice sunt mobile, fapt care face ca în timp, ele să se slăbească, să se miște și, uneori, chiar să cadă în timp ce mănânci. Ele trebuie scoase, curățate și au nevoie constant de atenție. Protezele și punțile traditionale au nevoie de paste pentru fixare și de soluții pentru curățare. Implanturile de Zirconiu se curăță precum dinții naturali, cu periuța și pasta de dinți.

Implanturile din Zirconiu sunt sigure, au aspect natural, nu se mișcă și nu provoacă stări de discomfort. Spre deosebire de protezele și punțile clasice, implanturile din Zirconiu îți permit să mănânci aproape orice, fără durere și fără frica de a fi pus în situații jenante. Implanturile din Zirconiu arată, se simt și funcționează precum un dinte natural.

SUNT IMPLANTURILE DIN ZIRCONIU MAI BUNE DECÂT CELE DIN TITANIU?

Făcute cu o tehnologie mai nouă, implanturile din Zirconiu oferă o serie întreagă de avantaje față de cele din Titaniu. Spre deosebire de implanturile tradiționale, implanturile din Zirconiu nu conțin deloc Titaniu. Implanturile din Zirconiu, numite și implanturi ceramice, nu se corodează și, datorită biocompatibilității lor, permit o vindecare rapidă și o osteointegrae completă. Mai mult decât atât, culoarea albă, cu tentă ivoire, a implantului din ceramic, ajută la refacerea unui zâmbet perfect natural.

Datorită calităților biocompatibile, osteointegrarea implantului ceramic este completă și mai rapidă. Osteointegrarea reprezintă procesul de întrepătrunere la nivel micro-structural între țesutul osos și materialul din care este confecționat implantul.

Odată ce țesutul osos și gingia se vindecă, osul și implantul încep să se întrepătrundă, rezultând o legătură foarte puternică. Perioada de vindecare după operația de inserție a implantului ceramic este de 6 – 12 săptămâni. Odată încheiată osteointegrarea și perioada de vindecare, implantul este fixat în siguranță în structura țesutului osos viu. Peste implant, se va monta o coroană, astfel că înlocuirea dintelui va fi un succes. Integritatea structurală a implantului din Zirconiu garantează un zâmbet natural și de lungă durată.

Întreținerea implanturilor din Zirconiu este foarte ușoară, în timp ce culoarea lor reprezintă un bonus estetic demn de luat în calcul.

Unele implanturi se pot coroda în timp, sub acțiunea unor substanțe conținute de pasta de dinți sau de apa de gură, putând duce, potențial, la compromiterea lor. Implanturile din Zirconiu sunt imune la agenții corozivi deoarece nu conțin metale.

În cazul subțierii țesutului gingival sau al reducerii masei osoase, implanturile din Titaniu pot produce o decolorare ori pot lăsa o urmă gri pe gingie, în zona de contact. În asemenea cazuri, folosirea implantului de Zirconiu poate fi salutară, deoarece acestea nu produc decolorări și nici nu lasă urme gri pe gingie. Pacienții răspund diferit la diferite tipuri de implanturi, așa că doctorul specialist de la iDentityClinic va stabili care este cel mai potrivit în cazul dumneavoastră.

AVANTAJELE Implanturi din Zirconiu”

 • Nu conțin Titaniu (metale)
 • Sunt rezistente și durabile
 • Nu produc reacții alergice
 • Nu produc decolorarea gingiei
 • Nu se corodează

DEZAVANTAJELE Impanturi din Titaniu

 • Sunt fabricate din Titaniu
 • Sunt durabile și rezistente
 • Pot cauza reacții alergice
 • Pot produce o ușoară decolorare la nivelul gingiei
 • Se pot coroda sub acțiunea unor substanțe

De cele mai multe ori, procedura de fixare a implantului de Zirconiu se face fie sub anestezie locală fie sub anestezie generală. Implantul din Zirconiu se fixează în țesutul osos al mandibulei/maxilarului, în locul dintelui lipsă. Această primă intervenție va fi urmată de o perioadă de osteointegrare și în care țesutul osos și gingia vor avea timp să se vindece. Odată ce implantul s-a fixat cu succes în os, urmează o a doua intervenție în care coroana va fi fixată direct pe implantul din Zirconiu.

Datorită experienței specialiștilor de la iDentityClinic și a dotărilor ultramoderne, putem fixarea implantului din Zirconiu se face prin tehnici minim-invazive. Acestea reduc discomfortul post-operator și perioada de recuperare astfel încât veți fi în măsură să zâmbiți foarte curând, cu încredere. Durata fixării unui implant cu ajutorul acestei tehnici este de 15-20 de minute. Este probabil ca în primele două zile zona de intervenție să rămână umflată. Perioada de recuperare-vindecare variază de la un pacient la altul și de numărul de implanturi de care aveți nevoie.

4. COMPLICAȚIILE OPERAȚIILOR DE IMPLANT DENTAR

Implanturile dentare reprezintă soluții pe termen lung pentru înlocuirea dinților compromiși sau a celor lipsă. Ele sunt proceduri sigure, cu o rată înaltă de succes, care au revoluționat chirurgia oro-facială, permițând oamenilor să zâmbească iarăși, cu încredere. În prezent, cei mai mulți stomatologi recomandă implanturile dentare ca soluții permanente de înlocuire a dinților compromiși, înlocuind protezele mobile tradiționale. Mai mult, pacienții înșiși sunt cre că implanturile reprezintă cea mai bună soluție.

În condițiile în care implanturile devin din ce în ce mai utilizate și operațiile din ce în ce mai dese, tot așa, au apărut și cazuri de complicații post-implant. Chirurgia reconstructivă prin implant oferă rezultatele scontate și este eficientă, însă, ca orice procedură chirurgicală, și implanturile dentare prezintă unele riscuri și complicații. Identificarea la timp și tratarea cu atenție și profesionalism a eventualelor complicații este o dovadă de responsabilitate.

În ciuda faptului că implanturile sunt durabile și operația de implantare una sigură, unii pacienți pot suferi unele complicații, atât în timpul operației cât și în perioada post-operatorie. De cele mai multe ori, cauza complicațiilor o reprezintă factorul uman, respectiv experiența practică precară a doctorului implantolog.

Este esential, de aceea, să apelați doar la clinici cu experiență dovedită în implantologie, cu chirurgi specializați corespunzător și care folosesc implanturi de calitate.
Medicii noștri sunt certificați în implantologie și estetică dentară. De asemenea, folosim cele mai inovative tehnici de lucru pentru a ne asigura o implantare sigură și o estetică dentară de excepție.

Dacă aveți probleme medicale și/sau de ordin estetic din cauza unor implantui mai vechi, suntem gata să vă ajutăm să le remediați astfel încât să puteți zâmbi cu încredere. Specialiștii iDentityClinic analizează cu atenție fiecare caz în parte, folosind cea mai nouă aparatură în domeniu, precum scannerele pentru țesuturi moi, computerul tomograf, imagistică 3D, etc. Astfel, ne asigurăm că vom obține cele mai bune rezultate, cu riscuri, practic, 0.

CARE SUNT CELE MAI DES ÎNTÂLNITE COMPLICAȚII?

Complicațiile cauzate de operațiile de implantare se pot împărți în patru categorii:

 • Inflamarea sau infectarea zonei din jurul implantului
 • Pierderea de masa osoasă;
 • Respingerea implantului;
 • Complicații de natură estetică.

CE SUNT COMPLICAȚIILE
INFLAMATORII?

Retracția gingivală în zona implantului este o afecțiune posibilă, în aceeași măsură în care ea este posibilă și în jurul unei dinte natural. Chiar și în cazul retracției gingivale, masa osoasă care susține implantul rămâne, de obicei, intactă, însă pot să apară unele complicații. Când țesutul gingival se retrage, baza implantului dentar devine vizibilă. Aceasta conduce la probleme de ordin estetic, deoarece dintele nu mai apare ca natural. Chiar mai mult, funcționalitatea implantului în sine poate fi compromis. Între implant, coroană și dinții din jur se crează un spațiu unde se pot aduna resturi alimentare, conducând la iritații, infecții, inflamații, dizlocări șau chiar peri-implantită.
Peri-implantitele sunt afecțiuni inflamatorii care afectează țesuturile de susținere din jurul implantului, în special țesutul osos și cel gingival. Peri-mucozita de implant afectează doar țesutul gingival și este tratabilă cu condiția să fie depistată la timp. Dacă nu este depistată la timp și tratată corespunzător, peri-mucozita de implant poate degenera într-o afecțiune mult mai gravă, peri-implantita. Primele semne ale peri-mucozitei sunt: roșeață, inflamarea și iritarea gingiei, sângerare, stare de discomfort. Deseori, peri-implantita poate produce pierdere de masă osoasă și slăbirea implantului, astfel încât s-ar putea să fie necesară o nouă intervenție chirurgicală. Unele cazuri de retracție gingivală sau unele aspecte de natură estetică pot fi corectate prin simpla schimbare a coroanei de pe implant. Sunt însă și cazuri în care tratarea pri-implantitei necesită mai multe intervenții chirurgicale și tratamente rastaurative pentru a readuce zâmbetul natural. Doctorii noștri specialiști în implantologie iau toate măsurile necesare pentru a evita orice complicație și discomfort în urma operației de implantare.

CARE SUNT RISCURILE PIERDERII DE MASĂ OSOASĂ?

Inflamarea țesutului gingival din cauza unor infecții bacteriene poate degenera în sângerări și chiar pierderea de masă osoasă. La început, inflamația afectează doar gingia. Netratată însă, ea se poate extinde la țesutul osos care înconjoară implantul. Deși, aparent, este o afecțiune neobișnuită, dacă nu este tratată corespunzător, inflamația poate conduce la disoluția țesutului osos adiacent și la instabilitatea implantului. Există o multitudine de factori care pot transforma o inflamație simplă într-o problemă complicată, precum pierderea de masă osoasă. Fumătorii, de exemplu, sunt mult mai expuși la acest risc. De asemenea, cei care suferă de osteoporoză sau cei care au suferit recent de o afecțiune a țesutului gingival prezintă un risc ridicat. Obiceiuri ”proaste” precum scrâșnitul din dinți sau igiena dentară precară pot conduce la pierderea de masa osoasă și compromiterea implantului.
Deteriorarea gravă a țesutului osos din jurul implantului poate produce instabilitate, făcându-l să se miște. Mulți dintre pacienții care au suferit de pierdere de masă osoasă după implant au pățit-o, de cele mai multe ori, din cauza lipsei de experientă a implantologului. Planificarea digitală a implantului precum și pregătirea corespunzătoare a tuturor etapelor intervenției înainte ca ele să înceapă propriu-zis, permit doctorilor specialiști de la iDentityClinc să obțină cele mai bune rezultate și să evite complicațiile post-operatorii. Prin folosirea computerul tomograf, a radiologiei High-Definition Low Radioation și a softurilor de imagistică 3D, ne asigurăm că avem toate informațiile necesare unei intervenții de succes. În cazul în care au de rezolvat complicații ca urmare a unor intervenții eșuate ce au fost executate în alte clinici, specialiștii noștri analizează fiecare caz în parte pentru a găsi cea mai bună soluție pentru a rezolva problema pierderii de masă osoasă.

CARE SUNT COMPLICAȚIILE CAUZATE DE RESPINGEREA IMPLANTULUI?

Procesul de osteointegrare este esential pentru asigurarea succesului implantului dentar. Osteointegrarea este procesul prin care implantul se fixează solid în gingie și în țesutul osos viu al maxilarului/mandibulei. Timp de 4-6 luni cât durează perioada de vindecare, țesutul osos va crește în jurul implantului, integrându-l. Același lucru se va întâmpla și cu țesutul gingival, ceea ce va crea o legătură sigură și sănătoasă. Eșecul unei osteointegrări este cauzat de respingerea implantului de către unul din cele două țesuturi. Implantul este compromis în cazul în care se mișcă sau își schimbă poziția.

Compromiterea implantului poate avea mai multe cauze, printre care: poziționare incorectă; accidente, masă osoasă insuficient de consistentă. Înainte de operația propriu-zisă, doctorii specialiști de la iDentityClinic analizează atent toate aspectele stării de sănătate a pacientului, inclusiv densistatea țesutului osos, dacă pacientul are suficientă masă osoasă în care implantul să se fixeze, etc. Doctorii specialiști de la iDentityClinic pot recomanda diverse tratamente, inclusiv adiția de masă osoasă, pentru evitarea unor asemenea complicații. Experiența pe care o avem în implantologie constituie garanția că nu veți avea parte de nicio surpriză neplăcută.

De asemenea, dacă aveți unele probleme din cauza unor implanturi eșuate, putem să vă consiliem și – eventual – să și refacem lucrarea astfel încât să puteți zâmbi din nou, cu toată încrederea.

CARE SUNTCOMPLICAȚIILE DE NATURĂ ESTETICĂ?

Există numeroase complicații de natură estetică: retracția gingivală, schimbarea implanturilor sau implantarea la un unghi greșit. Ele fac ca noul dinte să nu arate ca unul natural. Complicațiile de natură estetică pot fi minore sau pot conduce la probleme severe, care să necesite intervenții chirurgicale. Implantarea necesită o planificare riguroasă trebuie să fie executată cu precizie de ordinul micronilor. Numai astfel se pot obține rezultatele scontate și un zâmbet natural.

Poziționarea eronată – la distanțe, adâncimi și unghiuri greșite – poate conduce la retracție gingivală, pierderea de masă osoasă sau chiar compromiterea implantului. Retracția gingivală poate expune implantul și astfel zămbetul să nu mai fie natural. Plasarea necorespunzătoare a implantului poate duce la pierdere de masa osoasă și la un implant compromis. Specialiștii iDentityClinic pot rezolva cu succes toate complicațiile de natură estetică ale operației de implant.

CE POT FACE ÎN CAZUL COMPLICAȚIIOR LA IMPLANT?

La iDentityClinic abordăm fiecare pacient și fiecare implant în parte cu cea mai mare grijă. Ne asigurăm că procedura este planificată corespunzător și implantarea se execut conform celor mai stricte protocoale medicale, pentru un success deplin.
În cazul în care v-ați confruntat cu complicație datorată unei operații de implant, puteți discuta cu doctorii specialiști de la iDentityClinic iar ei vor stabili cele mai bune căi de a ajunge la rezultatul scontat, funcție de obiectivele, nevoile și circumstanțele personale. Fiecare caz în parte este unic. Planificarea minuțioasă a fiecăruia înainte de operație este cheia pentru o intervenție sigură și de succes.

Pentru o programare, puteți să ne sunați la unul din numerele de telefon:
0728 000 011 (iDentity Băneasa)
0728 000 012 (iDentity Decebal) sau să ne scrieți la adresa
office@identityclinic.ro sau să completați formularul de programare.

  Numele dumneavoastră (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Mesaj*