Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Chirurgie dento-alveolară

Chirurgie dento—alveolară

Chirurgia dento-alveolară este specialitate de graniță între medicina dentară și chirurgia oro-maxilo-facială chirurgicală.

Chirurgia dento-alveolară presupune stăpânirea tehnicilor de:

  • anestezie specifică medicinei dentare,
  • extracție a dinților temporari și permanenți,
  • extracție a măselelor de minte,
  • rezecție apicală la dinții frontali și laterali,
  • amputație,
  • premolarizare,
  • hemisecție,
  • replantare dentară,
  • redresarea chirurgical-ortodontică a dinților incluși
  • tartare a urgențelor în fracturile maxilo-mandibulare.

Extracția dinților și a măselei de minte

Cel mai des, tratamentul de chirurgia dento-alveolară presupune extracția dinților. Extracțiile măselei sau a dintelului devin necesare atunci când cel natural nu mai poate fi salvat prin oricare altă metodă. De asemenea, extracția dintelui mai este necesară atunci când, în cadrul tratamentelor ortodentice, este nevoie de spațiu sau acesta este înlocuit cu un implant sau o punte.

Extracția măselei de minte este una din cele mai des întâlnite intervenții de chirurgie dento-alveolară. Tratamentul trebuie efectuat la o clinică specializată, care are toate dotările necesare chirurgiei dento-faciale pentru a maximiza șansele unei intervenții reușite 100% și a unei recuperări rapide.

IDentity Clinic, chirurgie dento-alveolară sigură și fără durere

La IDentity Clinic, intervențiile de chirurgie dento-alveolară sunt executate de echipe mixte de specialiști: chirurgi experimentați, anesteziști experți în medicina dentară, asistente. Echipele noastre multi-disciplinare sunt, fără falsă modestie, printre cele mai bune din țară.

La IDentity Clinic folosim cele mai moderne tehnici de ansterziere și anestezicele de cea mai bună calitate. Aceasta ne permite să executăm toate intervențiile de chirurgie dento-alveolară fără ca pacientul să aibă cel mai mic semn de durere și fără efecte secundare.

La IDentity Clinic stabilim împreună un plan de tratament, veți fi informat complet asupra tuturor aspectelor întervenției chirurgicale și vom urmări cu atenție evoluția post-operatorie pentru o recuperare completă.

Chirurgie dento-alveolară

Chirurgia dento-alveolară are ca obiectiv soluționarea celor mai complicate probleme ale sistemului dento-maxilar.

Cu ajutorul chirurgiei dento-alveolare suntr tratate maladii compliecate precum: granuloame apicale, chisturile maxilare, măsele de minte incluse sau semiincluse, precum și caninii incluși. Extracțiile dentare dificile, tratamentele chirurgicale protetice, tumorile benigne și augumentările osoase, sunt si ele obiectul de activitate al chirurgilor stomatologi.