Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Estetică dentară

Estetică dentară

Conturul buzelor, dinții, alături de ochi, contribuie cel mai mult la definirea expresivității feții. Acesta este motivul pentru care oricine dorește să poată zâmbi cu încredere, să-și poată etala albul strălucitor al dinților, semn al sănătății și grijii față de sine.

Atenția pe care din ce în ce mai multe persoane o acordă nu numai sănătății dinților, dar și felului în care ei arată, a felului în care zâmbesc, au facut ca tratamentele de estetică dentară să fie tot mai căutate în ultimii ani.

Procedurile de estetică dentară au rolul de a înfrumuseța dantura și de a creea un zâmbet sănătos, fericit și strălucitor.

Estetica dentară, între tratament medical și intervenție estetică

În ultimii ani, procedurile de estetică dentară ce se pot realiza în cadrul cabinetelor de stomatologie, s-au extins treptat de la intervenții care vizau strict dinții propriu-ziși, către aspectul gingiilor și – cel mai recent – al buzelor. De la albirea dentară și întreținerea fațetelor dentare până la redimenisionarea dinților și augmentarea buzelor, toate se fac acum la cabinetul stomatologic.

Fațetele dentare, laminate sau de porțelan reprezintă un procedeu foarte căutat în ultima vreme. El presupune îmbrăcarea suprafeței frontale a dintelui cu folii subțiri de porțelan, care îi dau o nouă strălucire.

iDentity Clinic, alegerea numărul unu în estetica dentară

La iDentity Clinic specialiștii nostri în design dentar pot executa cu succes orice procedură de modificare a aspectului dinților și al buzelor, pentru o dantură superbă, sănătoasă și cu un aspect cât mai natural.

La iDentity Clinic specialiștii noștri în design dentar iau în considerare toate aspectele medicale și estetice pentru o expresivitate a feței mai feminină, mai naturală sau mai senzuală.

La iDentity Clinic specialiștii noștri în design dentar pot aduce modificări de culoare a dinților, a pozitiei acestora sau a dimensiunii lor prin tratamentele moderne, sigure, cu rezultate spectaculoase și o rezistență extraordinară în timp.

iDentity Clinic, tratamente  de top in estetica dentara

Tratamente de augmentare a buzelor cu acid hialuronic, component natural al pielii

  • mărirea simultană a buzelor;
  • ridicarea conturului buzei superioare;
  • mărirea buzei inferioare ridicarea extremităților gurii;
  • definirea mai pregnantă a conturului buzelor
  • înlăturarea ridurilor de la colțurile gurii.

Estetica dentară

Intervențiile de estetică dentară nu mai sunt, în prezent, rezervate doar celor “bogați și faimoși”. Revoluția ce s-a produs în ultimii ani în domeniul materialelor și al tehnologiilor folosite în stomatologie a facut ca tot mai multi să-și permită tratamente de estetică dentară, în care tratamentele “clasice” ale dinților erau subordonate considerentelor de ordin estetic.

Așa au apărut :

Una dintre cele mai căutate intervenții este cea de augmentare a buzelor, mărirea lor prin injectarea de acid hialuronic, un component natural al pielii. [afla mai multe]