Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Estetică facială

Estetică facială

Îmbunătățirea aspectului general al feței reprezintă unul din cele mai importante motive pentru care din ce în ce mai multe persoane vin la stomatolog. În prezent, specialiștii dentiști nu se mai preocupă doar de simpla redare a funcțiunii dinților. Aspectul sănătos al danturii, culoarea dinților, felul în care ei sunt dispuși pe maxilar și/sau mandibulă sunt la fel de importante.  Cum la fel de importantă este imbinarea tratamentelor dentare și de estetică dentară cu alte intervenții menite să schimbe aspectul și expresia feței. Astfel, prezența unui specialist în estetică facială în cadrul unei clinici stomatologice de top este esențială.

iDentity Clinic, opțiunea sigură pentru intervenții de estetică facială

La iDentity Clinic, experții noștri în estetică facială lucrează împreună cu medicii stomatologi și cu specialiștii în estetică dentară pentru a vă crea un zâmbet sănătos și o față strălucitoare;
La iDentity Clinic, toate tratamentele de estetică facială sunt executate de personal medical specializat în estetică facială;
La iDentity Clinic dispunem de toată aparatura necesară unor intervenții sigure, cu efecte benefice imediate și de durată.

Tratamente de estetică facială pe care le efectuăm la iDentity Clinic

Augmentarea buzelor :

  • mărirea simultană a buzelor;
  • ridicarea conturului buzei superioare;
  • mărirea buzei inferioare ridicarea extremităților gurii;
  • definirea mai pregnantă a conturului buzelor
  • înlăturarea ridurilor de la colțurile gurii.

iDentity Clinic, tratamente  de top in estetica facială

Mărirea pomeților pentru corectarea simetriei feții;
– Eliminarea/estomparea ridurilor;
– Eliminarea/estmparea cearcănelor;
– Mezoterapie;
– Terapie PRP (terapia “vampir”)
– Reîntinerirea pielii;
– Topirea acidului hialuronic inestetic;
– Eliminarea transpirației excesive;

Estetică facială

Estetica facială se ocupă în special de îmbunătățirea aspectului feței conform unor precepte social acceptate sub denumirea de #trăsături frumoase#. Aceste precepte se schimbă în decursul timpului, și ceea ce ieri era #frumos#, s-ar putea ca într-un moment viitor să nu mai fie considerat așa. Fizionomia feței însăși este un dat dinamic ce se schimbă la o persoană odată cu trecerea anilor și cu acumularea unor experiențe de viață.

În ceea ce privește legătura dintre stomatologie și estetica facială, specialiștii sunt de acord că unele tratamente stomatologice – în special montarea de implanturi, de punți sau de coroane – precum și cele de estetică dentară și/sau de corectare a aliniamentului dinților sunt de natură să schimbe expresia feței. Există cazuri când aceasă schimbare motivată medical să impună mai departe intervenții ale specialistului în estetică feței pentru a îmbunătăți aspectul fizic general al feței. Tot așa, pot fi cazuri când considerente de ordin estetic determină pacientul să solicite el însuși ca intervențiile medicale să fie urmate și completate de intervenții de natură a îmbunătăți aspectul feței sale.

Cele mai solicitate tratamente de estetică a feței sunt:
Augmentarea buzelor;
Corectarea mărimii pomeților;
Eliminarea ridurilor prin injecții cu botox (toxina botulinică)
Mezoterapia clasică și virtuală;
Terapia Platelet-Reach Plasma (terapia “vampir”)
Reîntinerirea pielii prin tratamente cu acid hialuronic;
Trebuie reținut că oricare ar fi tratamentele de estetică facială este esențial ca ele să fie făcute de un doctor specialist în estetică facială și nu de un doctor stomatolog. Toate tratamentele de estetică facială executate la iDentity Clinic sunt făcute de doctori specialiști.