Identity Clinic, telefon 0728 000 0110728 000 012, office@identityclinic.ro

Implantologie dentarā

Implantul dentar

Implantul dentar este cea mai bună și sigură soluție de a înlocui un dinte pierdut sau pentru a corecta estetica danturii.
Beneficiile implantului dentar sunt multiple, atat de ordin funcțional cât și estetic.
Un implant dentar bine realizat este o soluție “pe viață” și se integrează natural în linia dentară existentă.
Un implant dentar bine realizat asigură o masticație perfectă, cu efecte benefice asupra funcționarii întregului sistem digestiv.
Un implant dentar bine realizat îți oferă încredere și un zâmbet complet.

Implantul trabecular ZIMMER

Una din cele mai noi tehnologii este osteoîncorporarea, prin folosirea unui nou metal biocompatibil, Tantalum. Structura acestuia permite creșterea țesutului osos, la nivel molecular, prin structura metalului, permițând o integrare perfectă os-metal. Implantul trabecular ZIMMER din Tantalum este vârf de gamă.

IDentity Clinic, cea mai buna alegere pentru implanturi dentare

Aparatele linguale WIN sunt alegerea cea mai des intalnita in randul celor care nu doresc sa se vada ca poarta aparate dentare. Aparatele linguale WIN sunt “invizibile” deoarece se fixeaza in spatele dintilor si sunt 100% personalizate. Tratamentul cu aparate linguale este mai rapid, iar purtarea lor permite o excelenta igiena bucala.

La IDentity Clinic ne propunem refacerea danturii aproape de perfecțiune, atât din punct de vedere medical-funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

La IDentity Clinic folosim pentru realizarea implanturilor cele mai noi aliaje din titaniu și zirconiu, precum și cele mai rezistente și estetic-valoroase materiale pentru recostrucția coroanei. De asemenea,  folosim implantul  trabecular ZIMMER, cel mai recomandat persoanelor cu afecțiuni generale, datorită calităților materialului cu care este tratat, asigură o integrare foarte bună.

La Identy Clinic asiguram, în urma unei analize medicale și radiologice complexe, alegerea tipului de implant dentar cel mai potrivit pentru tine.

Implantologie

Implantologia este una din cele mai dinamice domenii ale stomatologiei. Analiza proprietaților chimice ale unor materiale precum titaniul și zirconiul și descoperirea compatibilității lor țesutul uman au deschis noi oportunități în stomatologie.

Coroane si implanturi din metale pretioase sau din portelan ?

Trecerea de la coroanele făcute din metale prețioase (nefizionomice) la cele din ceramică sau porțelan (fizionomice), precum și personalizarea bonturilor protetice care vor fi stâlpii viitoarelor lucrări, au fauct ca alegerea unui implant să devină deopotrivă o chestiune de natură estetică mai degrabă decât una medicală.