Identity Clinic, telefon 0728 000 0110728 000 012, office@identityclinic.ro

Implantul dentar

Implantul dentar este cea mai bună și sigură soluție de a înlocui un dinte pierdut sau pentru a corecta estetica danturii.
Beneficiile implantului dentar sunt multiple, atat de ordin funcțional cât și estetic.
Un implant dentar bine realizat este o soluție “pe viață” și se integrează natural în linia dentară existentă.
Un implant dentar bine realizat asigură o masticație perfectă, cu efecte benefice asupra funcționarii întregului sistem digestiv.
Un implant dentar bine realizat îți oferă încredere și un zâmbet complet.

Implantul trabecular ZIMMER

Datorita metalului biocompatibil Tantalum folosit la fabricarea implantului trabecular Zimmer, acesta are cea mai mare rată de osteoîncorporare comparativ cu alte tipuri de implanturi prezente pe piață.

Structura acestuia permite creșterea țesutului osos, la nivel molecular, prin structura metalului, permițând o integrare perfectă os-metal. Implantul trabecular ZIMMER din Tantalum este vârf de gamă.

IDentity Clinic, cea mai buna alegere pentru implanturi dentare

La IDentity Clinic ne propunem refacerea danturii aproape de perfecțiune, atât din punct de vedere medical-funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

La IDentity Clinic folosim pentru realizarea implanturilor cele mai noi aliaje din titaniu și zirconiu, precum și cele mai rezistente și estetic-valoroase materiale pentru recostrucția coroanei. De asemenea,  folosim implantul  trabecular ZIMMER, cel mai recomandat persoanelor cu afecțiuni generale, datorită calităților materialului cu care este tratat, asigură o integrare foarte bună.

La Identy Clinic asiguram, în urma unei analize medicale și radiologice complexe, alegerea tipului de implant dentar cel mai potrivit pentru tine.

Implantologie

Implantologia este una din cele mai dinamice domenii ale stomatologiei. Analiza proprietaților chimice ale unor materiale precum titanul și zirconiul și descoperirea compatibilității lor țesutul uman au deschis noi oportunități în stomatologie.

Coroane si implanturi din metale pretioase sau din portelan ?

Trecerea de la coroanele făcute din metale prețioase (nefizionomice) la cele din ceramică sau porțelan (fizionomice), precum și personalizarea bonturilor protetice care vor fi stâlpii viitoarelor lucrări, au facut ca alegerea unui implant să devină deopotrivă o chestiune de natură estetică mai degrabă decât una medicală.

Call Now Button