Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Tratament parodontal

Parodontoza este una din cele mai severe afecțiuni gingivale. Alte afecțiuni gingivale sunt gingivia – inflamarea țesutului din jurul dintelui – și parodontita marginală profundă. Boala parodontală se dezvoltă constant, într-o perioadă lungă de timp și are efecte foarte grave.
Parodontoza duce, mai devreme sau mai tărziu, la pierderea dinților, chiar daca aceștia par sănătoși, nu au nicio carie sau nu dor.
Tratamentul parodontozei este anevoios și de durată.

Simptome

Programați-vă imediat pentru un consult dacă observați :

 • Sângerări ale gingiilor la periaj
 • Slăbirea țesuturilor de susținere dinților – mobilitate dentară
 • Retragerea gingiilor
 • Descoperirea rădăcinilor dinților
 • Modificarea culorii gingiilor și apariția unor pete maronii în jurul dinților

Cauze

Cea mai comună cauză a parodontozei, ca și a celorlalte afecțiuni gingivale, este lipsa unei igiene bucale corespunzătoare, ceea ce permite acumularea unor formațiuni bacteriene în jurul dinților. Dezvoltarea bacteriilor și declanșarea afecțiunii gingivale este urmarea neîndepărtării lor la timp prin periaj regulat, prin folosirea pastei de dinți și a unor substanțe dezinfectante sau prin tratament la cabinetul stomatologic.

Broșura pacientului cu boală parodontală*

*Completează formularul de mai jos pentru a putea descărca broșura.

Boala parodontală evoluează rapid. Nu amâna vizita la medicul parodontolog dacă ai peste 40 de ani sau dacă suferi de sângerări gingivale.
Descoperă toate detaliile aici!

  IDentity Clinic, prima optiune in tratarea parodontozei

  La IDentity Clinic facem analiza clinică parodontală și efectuăm tratamentele necesare, fie că este vorba despre operațiuni menite să prevină declanșarea afecțiunii prin detartraj sau curățarea profundă a plăcii bacteriene (debridare, lavaj) fie că este vorba de tratamente complexe.

  La IDentiy Clinic, medicii specialiști vă pot recomanda proceduri non-chirurgicale: tratamentul infecției acute parodontale sau planare radiculară.

  La IDentiy Clinic, medicii noștri pot efectua cu success orice tratament parodontal chirurgical: operații cu lambou, grefe gingivale, grefe osoase, regenare tisulară, rezecție de rădăcină.

  La IDentity Clinic, tratamentul parodontozei este urmat de Intervenții de menținere și după terapia parodontală propriu-zisă.

  Parodontologia

  Boala parodontala este o afecțiune a gingiilor și a osului înconjurător dinților care conduce la pierderea acestora chiar dacă sunt integri, aparent sănătoși și nu au nicio carie.
  Anumite grupuri de bacterii sunt responsabile de apariția acestei afecțiuni. Igiena bucală insuficientă asociată cu fumatul sau cu anumite boli generale creează condiții propice acestor bacterii să se dezvolte în cavitatea bucală.

  dr. Ada Angeluta

  Dr. Ada Angheluta
  Medic Specialist
  Parodontolog

  CUM PROCEDEZ PENTRU A ÎNCEPE TRATAMENTUL?

  Vă așteptăm în cele două clinici iDentity pentru a discuta cu specialiștii noștri toate aspectele unei asemenea intervenții.

  Pentru o programare, puteți să ne sunați la unul din numerele de telefon:
  0728 000 011 (iDentity Băneasa)
  0728 000 012 (iDentity Decebal) sau să ne scrieți la adresa
  office@identityclinic.ro sau să completați formularul de programare.

  Serviciile de implant pot fi achiziționate cu plata în rate. Clinicile iDentity au semnat parteneriate cu ING Bank, Banca Transilvania și BRD Finance. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să sunați la recepțiile clinicilor noastre.

   Numele dumneavoastră (obligatoriu)

   Adresa de email (obligatoriu)

   Telefon (obligatoriu)

   Mesaj*