Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Stomatologie pentru copii

Sănătatea orală a copiilor este pentru parinții moderni la fel de importantă ca și celelalte aspecte medicale ale micuților. Ideea că “dinții de lapte” oricum se duc, așa că îngrijrea lor nu este o prioritate, este fundamental greșită. Un zâmbet sănătos și frumos se constuiește din timp și cu asistență de specialitate.

Controlul la timp și tratarea dinților de lapte pot preveni dezvoltarea unor afecțiuni mult mai grave, în viitor.

O vizita la stomatolog este obligatorie daca observati la copil ca : 

  • Un dinte de lapte a căzut mai repede decât era de așteptat;
  • Dinții – chiar cei de lapte – sunt strâmbi sau nu sunt aliniați;
  • Există probleme de masticație;
  • Dinții de sus și cei de jos nu se ating;
  • Există spațiu mare între dinții de sus și cei de jos, când arcadele dentare sunt în contact.

Identity Clinic, alegerea ideală pentru stomatologia copiilor în București

Identity Clinic recunoaște importanța stomatologiei pentru copii precum și problemele speciale pe care îngrijirea danturii copiilor le presupune.

Identity Clinic are un cabinet special dedicat intervențiilor pentru copii, cu instrumentar și aparatură adaptate dimensiunilor gurii micuților.

Identity Clinic are doctori specializați în stomatologie pediatrică. Facem tot ce ne stă în putință ca toti copiii să se simtă în siguranță și confortabil în timpul tratamentelor.

La Identity Clinic considerăm că anxietatea și teama copiilor de stomatolog sunt chestiuni serioase și le tratăm ca atare. Deși evităm sedarea fără un motiv medical precis, implementăm în mod curent procedura de inhalosedare pentru copii. Astfel, cei mici sunt relaxați pe toată durata tratamentelor, scăpând de frica de dentist.  Nu în cele din urmă, în timpul tratamentelor cei mici se pot juca, colora sau se pot uita la desenele animate preferate.

Putem spune, fără falsă modestie, că suntem un centru de excelență al stomatologiei pentru copii în București.

Educație

Dincolo de aspectele strict medicale, copiii trebuie să se deprindă să meargă fără teamă la stomatolog pentru tratamente preventive. Ei trebuie să învețe de mici să aibă grijă de dantura lor, să deprindă periajul corect al dinților, etc.

Doctorul stomatolog este cel mai bun prieten al unui zâmbet sănătos și frumos!

Afectiuni curente ale copilariei

Un copil cu dinți sanătoși va mesteca mai bine, cu efecte pozitive asupra sistemului digestiv. Copilul va avea o dicție mai bună, va vorbi mai clar și mai fluent, cu efecte directe asupra abilităților de a performa la școală și în grupul de prieteni. De asemenea, el va evita, mai tarziu, durerile afecțiunilor acute ale dinților și ale cavității bucale.

Pedodonție

Fiți atenți la :

  • Carie
  • Gingivită
  • Abces
  • Diformități ale danturii
Call Now Button