Identity Clinic, 0728 000 011, 0728 000 012, office@identityclinic.ro

Stomatologie digitala integrata

Digitalizarea stomatologiei a devenit o realitate zilnică, permițând tratamente noi și revoluționare.
iDentity Clinic este unul din promotorii aceștei tendințe de integrare digitală a tratamentelor
stomatologice
. Aceasta înseamnă că toate etapele tratamentului: radiografii, diagnostic, elaborarea protocolului de tratament, traramentul propriu-zis si urmărirea post-operatorie se realizează cu asistență computerizată.

Imagistică și radiografie digitală

iDentity Clinic are propriul laborator de radiologie, dotat cu aparatură digitală tip high resolution – low radiation. Aparatura digitală emite cu pană la 90% mai puține radiații decât cele tradiționale. Radiograful Myray Hyperion X5 emite un nivel extrem de scăzut de radiații. Aparatul are un soft puternic de prelucrare 2D/3D a imaginilor care sporește rapiditatea și precizia diagnosticul dentar. ENDOS ACP folosit pentru radigrafii retroalveolare are 30 de programe presetate funcție talia pacientului și regiunea anatomică ce urmează să fie examinată. Imaginile obținute sunt transmise în timp real în cabinet și pot fi vizualizate pe monitor pentru diagnostic și stabilirea schemelor de tratament.

Digitalizarea diagnosticului 

Radiografiile și imaginile digitale sunt un ajutor prețios pentru stabilirea rapădă a unui diagnostic. Aparatura complexă și soft-uri puternice 2D/3D, ajută doctorul specialist de la iDentity Clinic să vizualizualizeze detalii care nu sunt evidente cu aparatele clasice.

Camerele intraorale, de exemplu, permit vizualizarea situaţiei clinice, contriuind la depistarea afecţiunilor ce nu pot fi observate cu ochiul liber sau cu instrumentele obişnuite.

Diagnodent Pen-ul este și el un instrument digital extrem de util în detectarea cariilor din şanţuri şi fisuri chiar înainte de a fi vizibile.

Scanner-ul 3D folosit la iDentity Clinic este echipat cu un soft CAD (computer aided design). Aparatul este utilizat în tratamente restaurare protetică rapidă, iar luarea unei amprente dentare durează acum doar 1 minut.

Fiind conectate cu sistemul computerizat al clinicii, informaţiile furnizate de aparate sunt stocate în fişele personalizate ale pacienţilor. Doctorul are astfel la dispoziție o multitudine de date pe care le poate folosi cu succes în diagnostic și elaborarea planului de tratament.

Digitalizarea tratamentului 

Integrarea digitală a tratamentelor presupune elaborarea unui plan digital de tratament. Doctorul specialist poate discuta acum cu pacientul mai multe variante deoarece digitalizarea permite vizualizarea rezultatelor înainte de tratament. Tehnologiile digitale permit vizualizarea rezultatelor finale chiar înainte de începerea tratamentului. Pacientul poate să se implice în elaborarea planului de tratament iar doctorul va ține seama de o serie întreagă de aspectele: medicale, estetice și emoționale înainte de a trece la implementarea propriu-zisă a tratamentului.

Folosirea microscopului digital SmartOptics la iDentity Clinic duce la creșterea ratei de succes a tratamentelor pe canal cu până la 90%.

Pedodigital

Pedodgital este o nouă abordare a tratamentelor și se bazează pe introducerea masivă a digitalizării în toate fazele tratamentelor dentare la copii. Pedodigital este de natură să elimine “frica de dentist” la copii precum și stările anxioase din timpul tratamentelor. Pedodigital presupune nu numai folosirea de echipamente adaptate dimensiunilor cavității bucale a copiilor și a aparaturii digitale dar și procedura inhalosedării. Inhalosedarea este cea mai sigură metodă de sedare în tratamentele pentru copii. Desigur, ea se poate folosi și în cazul tratamentelor pentru adulți.

Inhalosedarea digitală

Inhalosedarea digitală asigură tratamente fără durere. Ea se bazează pe administrarea unui amestec de oxigen şi protoxid de azot. Efectele sedării dispar, practic, la câteva minute după încetarea administrării, fără efecte adverse. În tot acest timp, pacientul este conștient și poate coopera cu medicul. iDentity Clinic foloseste pentru inhalosedare aparatul MATRX Digital MDM. Acesta reglează digital amestecul de oxigen şi protoxid de azot în funcție de caracteristicile fiecărui pacient în parte.

Estetică dentară digitală

Digital Smile Design este o metodă revoluționară de abordare a esteticii dentare și faciale. Programele Digital Smile Design ne permit să folosim trăsăturile fiecărui pacient și să vizualizăm rezultatul final al unei intervenții estetice înainte de a o începe. Raporturile dintre gingii, dinți, buze și zâmbet atât staționar cât si în mișcare sunt analizate de calculator astfel încât să-I permită doctorului să intervină cu precizie pentru a obține expresia dorită de pacient,acel zâmbet “de milioane” .

Call Now Button